Ant podiumo… langeliai!

Languota rankinė, languoti marškiniai, languotos kelnės – visa tai turi? Tau vieta – ant podiumo! Juk 2012 nebus nieko stilingiau už… languotus drabužius!

Maži langeliai. Maži langeliai labai stilingai atrodys, jei derinsi juos su vienspalviais drabužiais. Languoti marškiniai ir vienspalvės juodos arba baltos kelnės – labai įdomus ir žaismingas derinys. Taip pat galite rinktis languotas kelnes su ryškiai raudonu vienspalviu megztuku.

 

Dideli langeliai. Jie puikiai dera su mažais langeliais. Derink tarpusavyje languotus drabužius su skirtingomis spalvomis ir ornamentais ir drąsiai keliauk į miestą! Juk nori sužavėti drauges ir vaikinus?

 

Languotos suknelės. Manai, kad tai pasenusi tendencija? Tai netiesa! 2012 metais atrodysite stilingai kiekviena iš jūsų, jei pasirinksite languotas suknutes, kurios ne tik atrodys stilingai, bet jus ir vizualiai lieknins! Taip, juk langeliai suteikia lieknumo. Ypač gali žaisti su balta – juoda langeliais.

 

Languotos pėdkelnės. Rinkis tuo atveju, jei tavo kojos išties lieknos ir seksualios. Tačiau jei tavo kojos yra stambesnės ir nėra ypač ilgos, šio varianto patartina vengti.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}