Ar žinote, kokia planeta nulėmė jūsų charakterį?

Dėl planetų įtakos žmogaus charakteriui astrologams nekyla jokių abejonių. Pagal Zodiako ženklą veikiančią planetą jie sugeba nustatyti vyraujančias žmogaus charakterio savybes, net nematydami to asmens. Gal ir mums praverstų tos žinios? Išanalizavę, kokį poveikį planetos daro kiekvienam Zodiako ženklui, gal ir mes išmoksime susigaudyti žmonėse? Pabandykime.

 

MARSAS suteikia žmogui drąsos ir tiesumo, atkaklumo ir veiklumo, ryžtingumo ir pasitikėjimo savo jėgomis. Kartais toks asmuo tampa grubus ir karštakošis. Labiausiai šie Marso nulemti bruožai būdingi AVINUI.

 

VENERA sušvelnina prieštaravimus, suteikia žmogui geraširdiškumo ir žavesio, panardina į jausmų ir svajonių pasaulį. Šios planetos savybės būdingos JAUČIUI.

 

MERKURIJUS nulemia mąstymo greitumą ir lankstumą, vaikišką smalsumą ir interesų įvairovę, sumanumą, aštrų protą, gerą iškalbą. Šiomis savybėmis pasižymi DVYNIAI.

 

MĖNULIS veikiamas žmogus būna jautrios sielos, svajingas, linkęs į romantiką. Jis sugeba nuoširdžiai ir laisvai bendrauti su kitais bei motiniškai rūpintis artimaisiais. Labiausiai šios savybės atsispindi keistame ir permainingame VĖŽIO charakteryje.

 

SAULĖ – tai ryškumas ir savimeilė, energija ir sveikata, meilė sau ir gyvenimui. Visa tai būdinga ugningam LIŪTUI.

 

CERERA suteikia žmogui kruopštumo ir kantrybės, praktiškumo ir meilės tvarkai, tuo pačiu įprotį kritiškai vertinti kitus ir polinkį į griežtą išskaičiavimą. Šias savybes įgijo kuklus MERGELĖS ženklas.

 

CHIRONO veikiamam charakteriui būdingas subtilus skonis, diplomatiškumas, santūrumas ir saiko jausmas, pastangos visur ieškoti kompromisų ir aukso vidurio. Šios savybės labiausiai būdingos SVARSTYKLĖMS.

 

PLUTONAS sukelia įtampą, stiprina ištvermę ir mobilizuoja jėgas. Jis skatina troškimą įgyti tai, kas tikra ir nemirtinga, ignoruoti ir atmesti laikinus dalykus. Šios planetos energija padidėja per masinius judėjimus ir asmeninius konfliktus. Plutonas stipriausia veikia SKORPIONĄ, kuris išoriškai atrodo flegmatiškas, o vidujai yra labai aistringas.

 

JUPITERIS suteikia įžvalgumo ir autoritetingumo, apdovanoja gyvenimo sėkme ir socialiniu reikšmingumu, jam būdinga meilė tradicijoms ir teisingumui. Visas tas savybes perėmė ŠAULIO ženklas.

 

SATURNO veikiamam žmogui būdingas tobulybės siekimas ir nuoseklumas, aiškūs tikslai, stiprus atsakomybės jausmas. Šios savybės sutelktos pačiame rimčiausiame iš visų Zodiako ženklų OŽIARAGYJE.

 

URANAS suteikia mąstymui įžvalgumo ir gilumo, padeda suvokti sudėtingus dalykus, skatina siekti aukštų idealų, kurie gali būti tolimi nuo realybės. Iš jo veikiamo žmogaus galima tikėtis originalių ir iš anksto nenuspėjamų poelgių. Visa tai atsispindi VANDENIO charakteryje.

 

NEPTŪNAS nulemia ramų atsidavimą amžinai gyvenimo tėkmei bei jo permainoms. Jo veikiamam žmogui nesvetimos iliuzijos ir apgaulė, kartais ir gilus kitų supratimas. Šios planetos savybės labiausiai būdingos ŽUVIMS.

 

{alfa2}