SEKMADIENIO RECEPTAS

Kibinai

Jums reikės:

25 g mielių      
100 g pieno     
1 kiaušinis     
200 g grietinė     
0,5 kg miltų  

  
Aptepimui:    
0,5 kiaušinio  

  
Įdarui:
300 g jautienos (be kaulo)     
100 g kopūstų (Kopūstas)    
100 g svogūnų     
druskos     
pipirų

 

Paruošimo būdas:

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą. Įdarui jautieną supjaustome kuo smulkesniais gabaliukais. Smulkiai supjaustome ir kopūstą bei svogūnus. Ją iškočiojame ir išspaudžiame 15 cm skersmens ratukus (arbatinės lėkštutės dydžio). Į vidurį dedame šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau ir užlankstome kraštus. Kibinus patepame kiaušiniu ir sudedame į skardą. Kepame orkaitėje.

 

Skanaus!