SEKMADIENIO RECEPTAS
Kibinai
Jums reikės:
25 g mielių
100 g pieno
1 kiaušinis
200 g grietinė
0,5 kg miltų
Aptepimui:
0,5 kiaušinio
Įdarui:
300 g jautienos (be kaulo)
100 g kopūstų (Kopūstas)
100 g svogūnų
druskos
pipirų
Paruošimo būdas:
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą. Įdarui jautieną supjaustome kuo smulkesniais gabaliukais. Smulkiai supjaustome ir kopūstą bei svogūnus. Ją iškočiojame ir išspaudžiame 15 cm skersmens ratukus (arbatinės lėkštutės dydžio). Į vidurį dedame šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau ir užlankstome kraštus. Kibinus patepame kiaušiniu ir sudedame į skardą. Kepame orkaitėje.
Skanaus!