Vyrų charakteris pagal bambos formą

Senovės Rytuose moterys vyrus rinkdavosi pagal bambos formas. Pasirodo, įmantri jos forma gali daug ką papasakoti apie šeimininką.

Rutuliukas. Jeigu jūs pastebite tokią bambos formą, tai žinokite, kad šis jaunuolis – mamytės sūnelis. Tai žmogus, kuris nesugeba savarankiškai priimti sprendimų, nuolat „slepiasi“ už mamos sijono ir priklauso tik nuo jos patarimų.

 

Nors… lovoje jis kai ką sugeba. Kartais meilės žaidimai puikiausiai pasiseka, nes nerealizuotos fantazijos čia kaip tik suveikia. Jūs tuo galite puikiausiai pasinaudoti. Jūsų uždavinys: suvaidinti suviliotojos vaidmenį, atrodyti pritraukiančiai įdomiai, netgi valdingai.

 

Lankas (pasaga). Tokiam žmogui jūra iki kelių ir kalnai iki pečių! (įsivaizduojamas buitinis gyvenimas ir egzistavimas apskritai ). Tai valingas, turintis tikslą ir atviras žmogus.

 

Lovoje jis paprastai stebuklas! Toks meilus ir glamonėjantis, jautrus ir patrauklus. Jūsų uždavinys: daugiau seksualumo jūsų drabužiuose, gundantys žaidimai ir jis jūsų.

 

Arka. Bamba sudaryta iš daug arkų. Šis žmogus – lyderis visur. Jis didžiuojasi savo viršenybe prieš kitus, visada stengiasi būti pirmas.

 

Tai ir ugningos emocijos, ir ryškus temperamentas, ir kai kada sprogstantis charakteris, nepajudinamas iš vietos.

 

Moterų uždaviniai: būti visada karinėje parengtyje, bet kuriuo momentu, nepriklausomai nuo to,  kada jo nesulaikomas jausmas jus užklups. Tokio vyro niekada neužmiršite.

 

Klaustuko ženklas. Jis romantiškas ir turintis daug pinigų – tai didžiulė retenybė. Romantika visada ir visur, net tarptautiniu mastu.

 

Lovoje – fantastas ir galvočius: su juo galima suvaidinti visas pjeses, kurias tik atsimenate. Eksperimentuoti – štai jo arkliukas. Jūsų užduotis: paimti Kamasutrą ir išmokti meilės padėtis. Galite ir kartu eksperimentuoti. Į sveikatą! Dar geriau, jeigu jūs suvaidinsite „mūzą“. Būkite neįprastai originali ir avangardinė, su auskaru savo bamboje ir tatuiruote atitinkamoje vietoje. Taip jūs jį priversite atlikti netgi žygdarbius dėl jūsų.

 

Kablelis. Tai tokia plonytė odos raukšlelė primenanti kablelį. Vyras su tokia bamba paprastai santūrus ir geras. Švelnus ir nuolaidus, tačiau ne „pamušalas“. Labai komunikabilus ir darbinėje veikloje puikiai sugyvenamas ir turi draugų, taigi karjeros laiptai jam paruošti.

 

Su juo sunku susipykti. Moters užduotis: „griebti jautį už ragų“, t.y. viską paimti į savo rankas: lovoje iniciatyvą turite parodyti jūs. Jis savo keliu, atsakys meiliais prisilietimais ir pabers eilę malonių žodžių.

 

Liūto nasrai. Plati įtraukta bamba išduos užsispyrusią, valingą natūrą, linkusią kovai ir turinčią gyvybišką jėgą. Tačiau, toks „valdovas“ gali turėti ne tikrą meilę moterims, o nuotykiams su jomis. Jūsų uždavinys: visų pirma, jeigu norite pasidaryti viena iš daugybės jo meilužių, tai būkite atsargi. Antra, jeigu jūs neįsivaizduojate gyvenimo be jo, tai stenkitės įkyrėti jam savo akių žvilgsniais, ir spindėti visu kūnu. Būkite jam porno žvaigžde, kaip liūtė, sužaiskite tikrą žvėrių žaidimą. Už tai pajusite aistros pliūpsnius.

 

Tunelis. Gili ir truputi pailga bamba. Tai vyriškis tuščiagarbis ir pavyduolis. Sutinkami gobšūs ir smulkmeniški žmonės. Būtina, kad visi žiūrėtų „jam į burną“, kad nuolat girtų ir keltų į padanges.

 

Lovoje – tai pacientas ir skrupulingas „darbuotojas“. Jis viską kruopščiai vykdys ir tuo pačiu laiku bus labai subtilus. Tai egoistas. Visada ima veiklą į savo rankas. Jūsų uždavinys: būkite budri, jeigu norite būti kartu su pasipūtėliu, nes jūs privalote paklusti jo žaidimo taisyklėms.

 

Pagal www.goroskopi.ru

 

{parasas}