2009 m. sausio 22 d.

22 metų diena, 04 metų savaitė.

Saulė teka 8:24, leidžiasi 16:37. Dienos ilgumas 08:13. Mėnulio fazė – Delčia. Oro

temperatūra dieną nuo -1 iki +1, debesuota, lietus. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s. Oro

temperatūra naktį nuo 0 iki +2, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 3-6 m/s.

Dienos patarimas – Kai sakau tiesą, niekada netenka krimstis dėl prastos atminties.  (Dž. Braunas)

Nepamiršk pasveikinti – Vincento, Anastazo, Skaistės, Aušriaus.

Dienos vaizdelis.

Sausio 22 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Mėgaukitės harmoningais santykiais šeimoje. Jeigu tokie kažkodėl nesusiklostė, šiandien pati tinkamiausia diena žengti pirmą žingsnį juos gerinant. Nors valandėlę skirkite vaikams auklėti ir šviesti.

Tauras

Yra tikimybė, kad diena bus finansiškai sėkminga. Jūsų šansai padidinti savo asmeninį turtą labai dideli. Tačiau nepamirškite, kad turite būti ne tik atsargus, bet ir labai gerai skaičiuoti.

Dvyniai

Šiandien turėsite galimybę ir jėgų daryti poveikį kitų žmonių gyvenimui. Išmintingai pasinaudokite šiomis galimybėmis. Didesniąją dienos dalį skirkite savo asmeniniams reikalams tvarkyti.

Vėžys

Problema, iškilusi šiandien, užims visą jūsų laiką nuo ryto iki vakaro. Su ja teks kovoti vienam pačiam, nes įtraukdamas kitus žmones tik viską supainiosite ir procesas dar labiau užsitęs.

Liūtas

Ignoruokite priekabią ir ne itin meilią aplinkinių nuomonę. Gali būti, kad jums tiesiog pavydi. Supykęs jūs tik sukompromituosite save, o aplinkiniams suteiksite dar vieną progą piktai padžiūgauti.

Mergelė

Ši diena gali pasirodyti nuobodi, tačiau naujienų nebuvimas jau ir taip yra gera naujiena. Turint galvoje jūsų fizinį ir psichologinį nuovargį, pats laikas atsikvėpti nuo rūpesčių.

Svarstyklės

Šiandien vargu ar pavyks nors minutėlę pabūti vienam, ramiai pasvajoti. Atsipalaiduoti jums niekas neleis. Nekelkite sau didelių tikslų, už jus tai padarys kiti. Vakare galite sulaukti netikėtų svečių, bet, kita vertus, malonių.

Skorpionas

Į kankinantį klausimą niekas negalės atsakyti, tik jūs pats. Be to, kuo ilgiau atidėliosite atsakymo paieškas, tuo daugiau laiko sugaišite. Kodėl gi neužsiėmus šiuo darbu šiandien?

Šaulys

Visos akys ir ausys, esančios bent šimto metrų nuotoliu nuo jūsų, šiandien domėsis tik jūsų persona. Teks labai kontroliuoti savo elgesį ir žodžius. Po tokio išbandymo galėsite siekti netikėčiausių tikslų.

Ožiaragis

Patikėkite savo žvaigžde – kuo labiau pasitikėsite savimi, tuo didesnė sėkmė aplankys. Šiandien net galite rizikuoti, žinoma, protingai. Ne pro šalį būtų nusipirkti loterijos bilietų.

Vandenis

Šiuo metu žvaigždės laukia iš jūsų altruistiškų poelgių. Padėdamas kitiems jūs galite šildyti savo sielą mintimis, kad vargstate ne veltui, ir jei ne šiandien, tai rytoj kas nors pasiaukos ir dėl jūsų.

Žuvys

Laimi paprastai patys kantriausi ir šaltakraujiškiausi. Jūsų atvejis nėra išskirtinis. Kuo mažiau emocijų šiandien pademonstruosite, tuo palankesnę padėtį galėsite užimti.

www.vytautus.com