Horoskopas pirmadieniui 10-10

Avinas – Seksis sudaryti sutartis, prekiauti, derėtis. Pasižymėsite geru skoniu ir puikiu humoro jausmu. Neatsiribokite nuo šeimos problemų ir rūpesčių, nebūkite abejingi namų reikalams. Kažkam iš artimųjų labai reikia jūsų palaikymo.

Tauras – Daugiau dėmesio pareikalaus šeima, artimieji. Jei liks laiko, palanku užsiimti kūryba, tarpininkavimu, visuomenine veikla. Pravartu susitikti su pažįstamu asmeniu, kuris gali suteikti reikalingos informacijos ar patarimų.

 

Dvyniai – Tikėtina, kad jus džiugins malonus simpatingo kolegos ar kliento dėmesys bei gerėjanti savijauta. Jei laukiate naujienų, susijusių su įsidarbinimu, sveikatos tyrimais, tikriausiai sužinosite rezultatus. Jie neturėtų nuvilti.

 

Vėžys – Jeigu nesergate, šiandien noriai darbuositės ir diskutuosite. Galite gauti neblogą žinią. Turbūt labai stengsitės gražiau atrodyti, daryti įspūdį priešingai lyčiai. Arba tokios iniciatyvos ir daug dėmesio sulauksite iš jums neabejingo žmogaus.

 

Liūtas – Aktualus bus santykių, partnerystės klausimas. Beveik neabejotina, kad neatsisakysite progos patirti slaptą nuotykį, leistis į meilės ar verslo avantiūrą.

 

Mergelė – Šiandieną būsite linkęs į avantiūras. Galimas svarbus susitikimas, sandoris su užsieniečiu. Turbūt paaiškės, ar ne be reikalo kūrėte tam tikrus planus, siekėte projekto finansavimo ar galimybės gauti kreditą.

 

Svarstyklės – Neatidėliokite reikalų, susijusių su mokslu, darbu ir sveikata. Draugiškas elgesys, konkretumas tariantis aktualiu klausimu duos teigiamą rezultatą. Jums gali padėti geras pažįstamas. Arba pats sėkmingai padėsite artimam žmogui.

 

Skorpionas – Gali būti, kad gausite vertingą patarimą arba svarbų reikalą sutvarkyti jums padės kažkas iš pažįstamų. Trauks kūrybinio pobūdžio užsiėmimai bei įvairios pramogos. Meilės romantikos nepritrūks, jei pats būsite romantiškas ir dosnus.

 

Šaulys – Tikriausiai draugiški ryšiai ir intuicija pasitarnaus su medicina, socialine sfera, grožiu, kūryba susijusiuose reikaluose, jei teks ką nors projektuoti, įvertinti ar pasirinkti. Tačiau kitose srityse blogai orientuositės arba pernelyg blaškysitės.

 

Ožiaragis – Rytą neverta tikėtis aktyvumo ir konkretumo. Popiet jau bus lengviau prieiti prie reikalingų žmonių, sudominti idėjomis, aptarti kažkokias inovacijas, bendradarbiavimo su užsieniečiais galimybes. Tai gali realiai įsikūnyti.

 

Vandenis – Įmanomas spontaniškas pirkinys, investicija. Kažkokį rebusą sėkmingai išspręsite darbe. Taip pat pavyks daug ką išsiaiškinti, aptarti su meilės objektu arba verslo partneriu. Tai turėtų išeiti į naudą visomis prasmėmis.

 

Žuvys – Būsite judrus, komunikabilus. Neblogai seksis tvarkyti komercijos, leidybos, reklamos reikalus, prekiauti. Galite gauti žinią iš draugo užsienyje. Trauks meilės malonumai arba noriai aptarinėsite aplinkinių nuotykius ir jausmus.

 

Šaltinis: vytautus.com