2008 m. gruodžio 21 d.

356 metų diena, 51 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:40, leidžiasi 15:54. Dienos ilgumas 07:14.
Mėnulio fazė – delčia.
Temperatūra – dieną +2 iki +4, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 2-5 m/s, naktį 0 iki +2, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas vakarų, 3-6 m/s.

 

2007 m. Lietuva oficialiai priimta į Europos Sąjungos Šengeno erdvę.
2006 m. Pietų Malaizijoje dėl smarkiausių per pastarąjį dešimtmetį liūčių savo namus buvo priversti palikti apie 50 tūkst. žmonių.

 

Patarimas – Nedėk pagalvės ant stalo – prišauksi mirtį.

Nepamiršk pasveikinti – Norgaudę, Girenę ir Tomą.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 21 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

Avinas

Ar esate tikras, kad neprisidarysite bėdos? Jei kam nors žadate žvaigždes iš dangaus, tai būkite pasiruošęs jas ir pristatyti. jau būtų metas žinoti realias savo galimybių ribas. Šįvakar patrauksite dėmesį asmens, kuris paprastai į jus nė nepažvelgtų.

Tauras

Kaip ir vakar, kuo toliau laikykitės nuo reikalų, tiesiogiai jūsų neliečiančių! Nesmalsaukite apie kitų žmonių sveikatą, verčiau pasirūpinkite savąja. Gal vertėtų užsiimti fiziniais pratimais ar pradėti laikytis dietos? Miegoti eikite kuo anksčiau.

Dvyniai

Negatyvus mąstymas šiandien būtų pražūtingas. Jei tikėsite, kad galite, tai ir galėsite. Labai tinkama diena griebtis darbo, kurio niekada nesitikėjote įveikti. Mažiau kalbėkite, daugiau veikite.

Vėžys

Netinkamas laikas rodyti savo atžagareivišką būdą! Tik būdamas romus ir nuolankus išvengsite apkalbų ir tylaus nepritarimo. Pasistenkite neimti giliai į širdį, kas apie jus kalbama.

Liūtas

Plaukite pasroviui – viskas turėtų išsispręsti savaime. Aktyviais veiksmais galite tik pabloginti situaciją. Būsite ganėtinai nepagaulus: teks gerokai pasistengti, kad pagaliau suvoktumėte tai, kas kitiems aišku iš pirmo žvilgsnio.

Mergelė

Pasistenkite dieną praleisti su šeima. Būkite lankstesnis ir atidesnis sutuoktiniui. Jūsų pastangos siekti geresnio tarpusavio supratimo tikrai bus pastebėtos ir deramai įvertintos.

Svarstyklės

Esate padėties šeimininkas, tad ir elkitės atitinkamai. Papietaukite gerame restorane, išsimaudykite karštoje vonioje. Labai tinkama diena padaryti įspūdį savo simpatijai. Mylimo žmogaus draugijoje atsiskleis jūsų slapti talentai.

Skorpionas

Jaučiatės lyg viduryje judrios sankryžos. Pernelyg daug kelių ir galimybių. Nebūkite labai išdidus. Artimas draugas turi (ar žino) tai, ko jums ieškote – tereikia paprašyti.

Šaulys

Pagaliau turėsite bent kokios naudos iš reikalų, kurie iki šiol tik slėgė ir vargino. Ateities perspektyvos staiga taps kur kas aiškesnės. Nepasiduokite pagundai visą vakarą prasivolioti ant sofos priešais televizorių.

Ožiaragis

Aplinkinių ketinimai tikrai geri, bet akivaizdu, kad jie nesupranta šiandieninės jūsų situacijos. Nepasiduokite emocijoms. Jūsų šiurkštumas gali rimtai sugadinti jūsų gerą vardą. Neigiamas emocijas verčiau pasistenkite išlieti žaisdamas kokį aktyvų sportinį žaidimą.

Vandenis

Jausitės staiga netekęs pagrindo po kojomis – tokios didelės ir netikėtos permainos užklups. Nenusiminkite – labai tikėtina, kad naujasis pasaulis jums visai patiks. Vakaras gali būti labai romantiškas, su mylimu žmogumi, vynu ir poezija…

Žuvys

Jei būsite pasiruošęs blogiausiam, tai tas blogiausias gal ir neatsitiks. Sunku prognozuoti ką nors tikra, viskas labai priklauso nuo aplinkinių. Pasistenkite neleisti, kad keli savanaudžiai gadintų jums gyvenimą.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com