2011 m. Sausio 1 d. Šeštadienis

1 metų diena, 52 metų savaitė.

Saulė teka 08:42, leidžiasi 16:02. Dienos ilgumas 07:20. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -3 iki -5, debesuota su pragiedruliais, sniegas. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -2, debesuota, sniegas. Vėjas vakarų, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Tik tada, kai yra pakankamai tamsu, galima matyti žvaigždes. (C. A. Beardas)

Sveikiname – Mečislovus, Arvaidus, Arvaides, Eufrozijas, Mečius, Eufrozinas.

Šiandien: Naujieji metai. Lietuvos vėliavos diena.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Likite santūrūs: saiko jausmas bendraujant, vertinant situaciją padės blaiviau pažvelgti į reikalus, neapsirikti. Tai netikusių sutapimų, kvailų atsitiktinumų diena, kai nereikia tikėti išgirstais dalykais, skolinti pinigų, daiktų.

Tauras – Bus sunku išlikti santūriems: kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos neleis objektyviai vertinti situacijos, savęs, aplinkinių. Galimi apmaudūs nesusipratimai su tėvais, mylimu asmeniu.

Dvyniai –
Vargu ar sugebėsite tinkamai įvertinti situaciją: optimizmas gali suklaidinti ir pakenkti. Saugokite savo paslaptis, ypač susijusias su romantiškais nuotykiais. Gali tekti spręsti artimų giminaičių problemas.

Vėžys –
Kvailų ir nereikalingų dalykų gali tekti nuveikti namuose ir darbe. Bet kantrybės: nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite. Ir būkite labai atidūs, jei teks užsiimti atsakingu darbu: galite padaryti žioplų klaidų.

Liūtas – Nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, su antrąja puse, neaptarinėkite neištikimybės ir šeimos biudžeto.

Mergelė – Likite sąmoningi bet kokioje situacijoje. Emocijos gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį. Venkite svaigalų, girtų žmonių. Itin būkite apdairūs prie vairo: galimi netikėti jūsų automobilio gedimai.

Svarstyklės –
Netinka priimti svarbių sprendimų: tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsirikti.

Skorpionas –
Iš jūsų gali būti pareikalauta atsakyti už ankstesnes klaidas. Pasistenkite likti tylus, ir jums neteks gailėtis.

Šaulys – Pasistenkite atsiriboti, likti nepriklausomi nuo svetimų įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone ir nesikreipkite su prašymais į bičiulius: tik pabloginsite situaciją. Vairuokite atsargiai!

Ožiaragis –
Būtų protinga atsisakyti bendravimo, ilgiau vieniems pabūti, taip išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingo apsisprendimo. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti.

Vandenis –
Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu: jokių neapgalvotų bei skubių veiksmų. Nereikėtų pasitikėti ir draugų pažadais, jų nuomone. Reikėtų saugotis norinčių jus nupirkti, patiems irgi ne laikas mėginti teikti dovanas, kad laimėtumėte reikalingo asmens palankumą.

Žuvys –
Moterys pasijus kiek geriau. Puiki diena apsilankyti svečiuose ir paties svečius priimti. Savo paslaptis stenkitės pasaugoti.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}