Horoskopas antradieniui 11-01

Avinas – Jūsų vaizduotė bus gana laki. Tai leis su polėkiu įgyvendinti kai kurias kūrybines ir romantines svajones. Tačiau bėdų gali pridaryti kitų manipuliavimas jumis ir jūsų paties keistas elgesys, lengvabūdiškumas, skubėjimas.

Tauras – Šiandien prastai suvoksite, ką negerai darote ir kas jus vedžioja už nosies. Neprašomas nelįskite į svetimus reikalus, nekritikuokite, nes nekorektiškas elgesys gali pakenkti tarpusavio santykiams, o gal ir jūsų gerovei.

 

Dvyniai – Būsite valdomas emocijų ir prieštaringų jausmų. Galbūt suabejosite savo jausmais, o gal nelabai pasitikėsite partneriu. Vis dėlto diena bus nebloga, jeigu maloniai bendrausite su aplinkiniais, neregsite intrigų.

 

Vėžys – Tikėtinas autorinio darbo užsakymas. Gali papilnėti jūsų piniginė. Tačiau labai trapūs bus meilės, partnerystės santykiai, galimi nesusipratimai. Neprovokuokite pavydo.

 

Liūtas – Šios dienos šurmulyje gali pasitaikyti šaunių dalykų – įdomių pažinčių, galimybės pasireikšti, pademonstruoti iškalbą, protą. Vakare būsite linkęs tenkinti malonius akimirkos įgeidžius. Galite pakenkti savo piniginei, meilės ryšiui.

 

Mergelė – Šeimyniška, rami diena. Noriai rūpinsitės namais, buitimi, šeimos nariais. Nuoširdūs pokalbiai jus suartins su namiškiais. Jei kažką sau nusipirksite, keisite įvaizdį, šukuoseną, šiandien gal ir patiks, bet netrukus galite nusivilti.

 

Svarstyklės – Šiandien būsite labai kūrybingas ir nusiteikęs daug nuveikti. Turbūt jums pavyks išsiveržti iš rutinos, labiau suartėti su mylimu žmogumi. Tik nepraraskite savikontrolės, nes vienas netinkamas poelgis gali viską sugadinti.

 

Skorpionas – Nebloga diena darbui. Džiugins flirtai.

 

Šaulys – Jei norite būti pastebėtas, įvertintas, tai ir pats turite kitiems skirti dėmesio, paisyti jų nuomonės bei interesų. Per partnerį ar netgi mažai pažįstamą asmenį jus gali pasiekti neblogas dalykinis pasiūlymas. Arba jūs pats jį kažkuo pradžiuginsite.

 

Ožiaragis – Galite sulaukti komplimentų, dėmesio, pikantiškų pasiūlymų. Tačiau dėl lengvabūdiškumo, neapdairios rizikos gali nukentėti kažkokie reikalai.

 

Vandenis – Galimas svečias iš toli, kelionė, renginys. Jei jus domina kokia nors informacija, įvykis, kaip tik atsidursite laiku ir vietoje. Turėtumėte būti atsargus, nes pasidavimas abejotinai pagundai gali nemažai kainuoti.

 

Žuvys – Tiktų ieškoti bendraminčių, naudingos informacijos. Tik nebūkite per reiklus mylimam asmeniui – prievarta meilės negausite. Neskubėkite daryti išvadų iš abejotinų gandų.

 

Šaltinis: vytautus.com

 

{parasas}