Horoskopas ketvirtadieniui 06-30

Avinas – Nusimato nelengvas dalykinis pokalbis, gali tekti aiškintis dėl neatliktų įsipareigojimų ar padarytų klaidų. Reiklūs žmonės vers jaustis nejaukiai ir nesaugiai. Pasistenkite išlikti korektiškas, antraip įsivelsite į ilgalaikius nemalonumus.

Tauras – Gali išryškėti negatyvios jūsų charakterio savybės, nedori darbai ir pasipelnymai, grės byla, išieškojimas. Arba kas nors atkakliai jus ves iš kantrybės, reikš pretenzijas. Bet kokiu atveju nepraraskite savigarbos ir kultūringų manierų.

 

Dvyniai – Gali kamuoti skaudūs prisiminimai ir emocijos, susijusios su įžeista savimeile. Komercinius ir prekybinius sandorius šiandien sudarinėkite itin apdairiai. Yra pavojus apsigauti, taip pat pamesti, prarasti brangų jums daiktą, susižeisti.

 

Vėžys – Stengsitės susikaupti ilgalaikiams planams ir drąsiai žvelgti į ateitį. Tačiau pasikliauti derėtų ne visais ir ne viskuo, kas protingai skamba ar „elitiškai“ atrodo. Kai kurie patarimai ir pažadai bus niekam tikę, nešantys nuostolius.

 

Liūtas – Būsite labai dalykiškas, atkakliai sieksite užsibrėžto tikslo. Įtakingo asmens užuomina suteiks vilčių. Tačiau aštrių emocijų suteiks nedraugiškai nusiteikę aplinkiniai bei nepaklusnūs vaikai. Meilės abejonės taip pat skaudžiai žeis širdį.

 

Mergelė – Galimas pokalbis ar įvykis, pakeisiantis jūsų požiūrį. Galbūt dėl išryškėjusios sveikatos problemos imsite rimtai galvoti apie atsisveikinimą su žalingais įpročiais. Būkite atidus, kad neįsiveltumėte į nelegalias aferas, intrigas.

 

Svarstyklės – Turėtumėte būti įžvalgus, antraip galite patirti nesėkmių ir kai ko svarbaus netekti. Aktualus planas strigs dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių. Dėl laiku nepažaboto liežuvio užsitarnausite ilgalaikį nepalankumą.

 

Skorpionas – Pinigų ir meilės klausimai šiandien spręsis gana nelengvai. Padaugės finansinių neaiškumų, įtampos ir klastų. Gali kilti savotiškas konfliktas tarp blaivaus proto ir intuicijos balso. Panašu, kad suaktyvės konkurentai, priešai bei kreditoriai.

 

Šaulys – Domėsitės profesinėmis, verslo perspektyvomis. Galbūt teks tarpininkauti, patarinėti, sudaryti sutartį. Tačiau informacija, kurią gausite, gali pasirodyti labai prieštaringa. Paaiškės, kad ne viskas taip skaidru ir aišku, kaip tikėjotės.

 

Ožiaragis – Galimas netikėtas pasiūlymas ar spontaniškas sprendimas, susijęs su ateities perspektyvomis. Tačiau galite susidurti su etine dilema. Jūsų poelgiai, pareiškimai kitus gali erzinti, tad pasijusite apviltas dėl atvirai išreikšto nepritarimo.

 

Vandenis – Gana įtempta diena – galite padaryti rimtą klaidą, o tai neigiamai paveiktų ir prestižą, ir kišenę. Galite sulaukti netikėtos kritikos arba pats kelsite nepagrįstas pretenzijas. Nevedžiokite už nosies mylimo žmogaus.

 

Žuvys – Šiandien nesitikėkite stebuklų. Atiduoti turbūt teks daugiau nei gausite pats. Neblogų rezultatų galite tikėtis tik kūrybingai dirbdamas, o ne iš aferų ar spekuliacijų. Pažeidžiama sritis – sveikata. Stenkitės atsikratyti nesveikų įpročių.

 

Šaltinis: vytautus.com