Horoskopas pirmadieniui 04-18

Avinas – Labai norėsite pabūti su artimu žmogumi, sieksite dvasinio ir fizinio intymumo. Tačiau jei tikitės, kad viskas vyks pagal jūsų planą, galite nusivilti. Kažkas mėgins jums primesti nepageidaujamą įpareigojimą, suvaržymą ar pan.

Tauras – Ši diena skatins kūrybingumą, romantišką polėkį, bet tuo pačiu gali atnešti netikėtumų, susijusių su vaikais, mylimu žmogumi. Venkite lengvabūdiškų nuotykių, nešvaistykite pinigų abejotiniems malonumams.

 

Dvyniai – Šiandien galite nemažai nuveikti savo ūkyje. Noriai tvarkysite ir atnaujinsite savo garderobą, keisite įvaizdį. Neregzkite meilės romano, jei tai darote tik dėl naudos – pakenksite sau ir įskaudinsite kitą žmogų.

 

Vėžys – Tikėtinas svarbus pasimatymas, pobūvis ar pasirodymas. Galite padaryti netikėtų atradimų, jei ne šiaip sau paviršutiniškai bendrausite, o stengsitės suprasti žmones, su kuriais jus sieja ypatingi jausmai ar reikalai.

 

Liūtas – Gali apimti nerimas, kad nebe jūs valdote situaciją. Suimkite save į rankas, pasikalbėkite su psichologiškai įžvalgiu žmogumi ar nueikite į kokį renginį. Venkite reikšti pretenzijas antrajai pusei, mylimam žmogui.

 

Mergelė – Šiandien pavirsite tikru mąstytoju. Labiau įžvelgsite paslėptą reiškinių, žodžių prasmę. Jeigu keliaujate, pamatysite ar išgirsite kažką, kas jus itin sudomins. Tačiau įprasta aplinka veiks slegiančiai. Tiktų nueiti į kultūrinį renginį.

 

Svarstyklės – Ši diena žada nekasdieniškus susitikimus, bet ne visi jie džiugins. Kaip bebūtų, neatsisakykite progų įdomiai praleisti laisvalaikį, praplėsti pažįstamų ratą. Tačiau skolinti bei skolintis pinigus ar daiktus šiuo metu būtų neapdairu.

 

Skorpionas – Būsite nusiteikęs bendrauti, draugauti. Sugebėsite padaryti gerą įspūdį pašnekovams, publikai. Gana sklandžiai klostysis ir meilės reikalai. Tinkamas metas susitikimams, pasimatymams, tačiau blogas – išlaidavimui, stambiems pirkiniams.

 

Šaulys – Energijos turėsite nedaug, tad nederėtų imtis sunkių darbų. Kaupkite jėgas, ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. aiškinkitės paslaptis bei paskalas, klauskite patarimų. Galbūt pajusite apmaudą dėl artimo žmogaus neetiško poelgio, paskleistų paskalų.

 

Ožiaragis – Pasižymėsite išaugusia iniciatyva, tačiau jūsų nuotaikos bus gana neprognozuojamos. Rasite kuo pasidžiaugti, bet tuo pačiu nesiliausite bambėti dėl mažų nesklandumų, pinigų. Kur kas geriau seksis kūrybos bei meilės reikaluose.

 

Vandenis – Nepaisant smulkių nesklandumų, sugebėsite tinkamai rūpintis suplanuotais reikalais, šeima, namais. Tik nemėginkite ko nors apgauti ar kažką laimėti kitų sąskaita. Tai, ko neužsidirbote, neužsitarnavote, neturėtų jums rūpėti.

 

Žuvys – Šiandien daug bendrausite su artimaisiais, kaimynais. Jūsų komunikabilumas darys dvejopą poveikį: viena vertus, suartins su kitais, leis kai ką išsiaiškinti, kita vertus, padidės tikimybė susipriešinti dėl buitinių nesutarimų.

 

Šaltinis: vytautus.com