Horoskopas pirmadieniui 10-03

Avinas – Būsite aistringas, kūrybingas, aplankys įkvėpimas, kils šaunių idėjų. Turbūt labai trauks meilės nuotykiai, pasilinksminimai, prašmatnūs daiktai. Galite patirti žavios romantikos, sublizgėti scenoje ar kūrybinėje veikloje.

Tauras – Mintys suksis apie pinigus, nuosavybę. Turbūt sėkmingai tarpininkausite versle arba pats gausite kokybišką paslaugą, prekę. Galite papildomai užsidirbti, bet po to be gailesčio išleisti krūvelę pinigų dėl savų ar svetimų užgaidų.

 

Dvyniai – Diena bus kupina įspūdžių iš susitikimų ir pokalbių. Kai kurios išgirstos pastabos turėtų padėti išspręsti pribrendusius prieštaravimus. Atsiras progų pademonstruoti savo žavesį priešingai lyčiai, smagiai paflirtuoti ar net suvilioti.

 

Vėžys – Šiandien labiau domins buities darbai ir seksis visa, kas įprasta. Jei turite didelių ambicijų, bus nelengva įrodyti, kad esate vertas jų realizacijos, tačiau energijos ir iškalbos nestokosite. Venkite arogantiškumo, nesaikingumo.

 

Liūtas – Ką beveiktumėte, šiandien sugebėsite pasirodyti reikalingas, kompetentingas. Gerai seksis kūrybinė veikla. Šauniai praleisite laiką su mylimu žmogumi. O jei slegia laikina krizė santykių srityje, tai šią spragą kas nors užpildys.

 

Mergelė – Jums itin rūpės darbas, santykiai darbo kolektyve arba neduos ramybės sveikata. Galite pradėti reabilitacinį gydymą, sveikatos tyrimus, grožio procedūras. Seksis stiprinti turtines pozicijas. Galimas perspektyvus pasiūlymas.

 

Svarstyklės – Būsite jautrus, be galo trokšite dėmesio, meilės, nuotykių. Galite sulaukti svarbių asmenų dėmesio, pasiūlymų, arba staiga į gerą pusę pasikeis požiūris į priešingos lyties atstovą, partnerį, jam kažką pasakius ar padarius.

 

Skorpionas – Tikriausiai bus išbandytos jūsų galimybės – tiek psichologinės, tiek kitos. Sėkminga gali pasirodyti kažkokia investicija, ekonominis, finansinis manevras. Trokšite komforto, žavės gražūs daiktai, bet vertėtų neskubėti, atidžiau rinktis prekes.

 

Šaulys – Būsite komunikabilus ir įdomus. Galite gauti netikėtą žinią ar pasiūlymą, užmegzti naudingą pažintį, sulaukti svečių arba vykti viešnagėn. Turėsite progą padaryti gerą įspūdį įtakingam asmeniui, įsigyti neeilinį gerbėją.

 

Ožiaragis – Šiandien būsite pareigingas ir atsakingas, darysite veiklaus žmogaus įspūdį. Augs kūrybinės ambicijos, noras būti gerai informuotam. Pavyks susipažinti su dominančiu asmeniu, pasireikšti visuomeninėje veikloje ar politikoje.

 

Vandenis – Domins kūrybiniai projektai, kitų žmonių mintys, jų požiūris į jūsų sumanymus. Jus gali aplankyti draugas ar pažįstamas, turintis intriguojantį pasiūlymą. Keisis ribos, susijusios su draugyste ir meile.

 

Žuvys – Diena gali būti kupina nepaaiškinamų sutapimų ir paslapčių. Tikslinga planuoti darbo ir poilsio laiką, nes tik tokiu būdu kažką nuveiksite ir diena nepraeis veltui.

 

Šaltinis: vytautus.com