2010 m. Liepos 05 d. Pirmadienis

186 metų diena, 27 metų savaitė.  

Saulė teka 04:49, leidžiasi 21:57. Dienos ilgumas 17:08. Delčia. 

Oro temperatūra dieną nuo +27 iki +29, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +12 iki +14, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Vienatvė geriau, negu blogas draugas. (KABUSAS)

Sveikiname – Antanus, Butginus, Mantmiles, Karolinas, Filomenas.

Dienos horoskopas:

Avinas – gali būti, kad jūsų dvasios ramybę šiandien sudrums nemalonus incidentas, nenumatytos išlaidos, nuostolis ar pan. Nelengva bus susivokti savo jausmuose, padaryti lemiamas išvadas, nes sąžinė sakys viena, o ambicijos kurstys ką kita.

Jautis – reikalų eiga ir sėkmė labai priklausys nuo gaunamos informacijos, išgirstamų interpretacijų. Nelabai suprasdami savo norus galite pradėti kažką keisti, galbūt skatinami įtakingo asmens. Labiau rūpinkitės sveikata, moraliniu įvaizdžiu.

Dvyniai – galite patirti emocinę įtampą, nelengvų įsipareigojimų. Pavojinga pažeidinėti drausmę, ginčytis su vyresniais už jus asmenimis, reikšti nepamatuotas pretenzijas.

Vėžys – iš jūsų bus reikalaujama, kad imtumėtės didesnės atsakomybės arba suteiktumėte reikiamą informaciją. Nepainiokite jausmų, emocijų su darbu (jei šiandien tenka ką nors dirbti). Gali atsitikti taip, kad teks gailėtis dėl išprovokuoto posūkio santykiuose ar veikloje.

Liūtas – gali kilti noras užimti stebėtojo poziciją ar nuveikti kažką tokio, dėl ko nesinorėtų afišuotis. Galbūt suksite galvą, bandydami išspręsti neaiškų klausimą, užduotį. Planuotos pagalbos galite nesulaukti, o savos energijos tikrai neužteks.

Mergelė – gali nemaloniai nustebinti tie, kuriems esate neabejingas. Išgirsite žeidžiančių pastabų ir labai jautriai į jas reaguosite. Jūsų neatsargumas, impulsyvumas gali pakenkti jums arba aplinkiniams. Saugokitės traumų, ypač rytą.

Svarstyklės – noras lengvai ir greitai pralobti gali skatinti jus abejotiniems veiksmams. Nesiimkite vienu metu kelių darbų, prieštaraujančių vienas kitam. Malonus siurprizas jūsų nenuramins. Turbūt jis tik dar labiau kilstelės jūsų ambicijas.

Skorpionas – būsite apsukrus, komunikabilus, tačiau linkęs pasiduoti abejotinai įtakai, nekritiškai perimti svetimą nuomonę. Rytą būkite itin atidūs prie vairo, neviršykite greičio. Mokykitės iš svetimų klaidų.

Šaulys – asmeniniai ir dalykiniai santykiai bus gana problemiški. Jausite opoziciją, nepritarimą. Vargu ar galėsite kuo nors beatodairiškai pasitikėti, pasiremti. Gali nutikti kažkas tokio, kas sukliudys dienotvarkę ar tiesiog išmuš jus iš pusiausvyros.

Ožiaragis – galite gauti intriguojantį pasiūlymą. Labai svarbu nesuklysti, nepasiduoti netikusiai pagundai, juolab kad šiandien tokių pasitaikys. Tikėtina, kad gana sėkmingai darbuositės, jei jūsų reikalai susiję su pramogų verslu, kūryba.

Vandenis – bus dėl ko sukti galvą, ypač jei užsiimate mokslu, kultūra, teise ar politika. Tikėtina atsakinga užduotis ar komandiruotė. Pareiga, kurią jums ketinama užkrauti, kels nerimą. Kita vertus, tinkamai atliktas įpareigojimas atneš nemažai naudos.

Žuvys – venkite konfliktuoti, nesiekite žūtbūtinai įrodyti savo teisybės. Ši diena ir be papildomų kurstymų gali įnešti destrukcijos į įprastinius asmeninius santykius. Tam gali turėti įtakos atskleista informacija, išaiškintas melas.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}