Skirtingų medžiagų telefonų dėkliukų privalumai ir trūkumai

Šiais laikais telefono dėklui teikiame daugiau dėmesio nei telefonui. Apie 88 proc. pasaulio telefonų vartotojų naudoja telefono dėklą. Štai kodėl šiandien tiek daug dėmesio skiriame telefono dėkliuko spalvai, dizainui ir tekstūrai. Žinoma, vis dar ne vienam kyla klausimas, kokie gi telefono dėklo privalumai ir trūkumai.

Kodėl žmonės naudoja telefonų dėklus?

Mobiliųjų telefonų bendrovės stengiasi pasiūlyti aukščiausios klasės procesorius, geras kameras, GPU, baterijas, saugyklą ir beveik viską už žemą kainą, kad patenkintų klientų poreikius. Tačiau nepaisant to, pamirštama skirti daugiau dėmesio telefono išorei. Štai kodėl vartotojai, norėdami nesijaudinti dėl kiekvieno įbrėžimo naudoja dėklus.

Kita vertus, brangių įrenginių, tokių kaip iPhone, Samsung kompanijų telefonai išsiskiria savo kokybe ir yra kur kas patvaresni. Dažnai atsitinka taip, kad įrenginio savininkas naudoja dėkliuką tik kaip aksesuarą, kuris atspindi jo stilių ir skonį. Platų dėkliukų asortimentą rasite https://www.telefonubaterijos.lt/

Šildymo problema

Pagrindiniai telefonų dėklų trūkumai – šildymo problema. Iš pradžių galite pamanyti, kad naudojant dėklą sumažėja telefono įkaitimas. Visgi, ne. Nesvarbu, ar metalinis, ar plastikinis mobiliojo telefono korpusas yra atvirame ore, temperatūra keičiasi. Bet jei jis padengtas TPU, polikarbonatu ar silikonine plastikine medžiaga, šiluma neišeis. Dėl to, nors lauke šalta, vidinės telefono dalys įkaista labiau nei įprastai.

Korpuso medžiagos

Telefono dėklo medžiagos yra labai svarbios. Kaikuriuose telefonų dėkluose naudojamos medžiagos yra nekokybiškos ir kenksmingos sveikatai. Odinis ar skaidrus dėklas turi daugiau privalumų. Tačiau odinius ir permatomus telefonų dėklus reikia prižiūrėti kur kas dažniau.  Permatomas dėklas labai greitai įgaun gelsvos spalvos efektą.

Nedidelė problema

Storis ir Svoris. Telefono dėklas padidina platų telefono diapazoną, storį ir svorį. Kartais tampa sunku laikyti telefoną, pavyzdžiui, netelpa į kišenę.

Kokias medžiagas turėtumėte naudoti telefono dėklui? Vietoj plastiko galite naudoti natūralios odos dėklą. Toks dėklas ilgaamžis ir geros kokybės.

Laikykite dėklą atidarytą, kai fotografuojate ar filmuojate, žaidžiate žaidimus ir kraunate, kad telefonas neįkaistų.