Sekso žaislai vyrams: ką naudinga apie juos žinoti?

Nors daugelį metų seksas, seksualinis gyvenimas ir visi likę lovos reikalai buvo tarsi tabu, apie kurį nemalonu ir nejauku kalbėti, šios temos, šiomis dienomis vis labiau ir garsiau yra plėtojamos visuomenėje. Sekso žaislai ir jų naudojimas tampa normalia, visiškai negėdinga praktika, padedančia paįvairinti seksualinį gyvenimą. Tiesa, dauguma laikosi nuomonės, kad sekso žaislai yra tik vibratoriai, kuriuos naudoja moterys. Tokia nuomonė – klaidinga. Sekso žaislai nesvetimi ir vyrams, kurie lygiai taip pat kaip ir moterys, juos naudoja dažnai ir įvairiai. Vieni padeda pagerinti erekcija, kiti – leidžia patirti dar neišbandytus potyrius ir jausmus, o dar kiti tiesiog paįvairina seksualinį gyvenimą, masturbaciją. Tad, akivaizdu, kad toks platus sekso žaislų vyrams pasirinkimas leidžia kiekvienam rasti ir pasirinkti sau tinkamą ir labiausiai turimus poreikius patenkinantį žaislą. Šiame straipsnyje aptarsime skirtingus sekso žaislus, skirtus vyrams ir tai, ką naudinga apie juos žinoti. 

Masturbatoriai 

Vieni iš plačiausiai naudojamų ir populiariausių vyriškų sekso žaislų – masturbatoriai. Tai tarsi tunelio formos, žmogaus odos tekstūros sekso žaislas, kuris yra užmaunamas ant penio ir imituoja lytinio akto pojūčius. Šie sekso žaislai yra pasirenkami pagal turimus norus bei poreikius, kadangi, galima rasti tiek vaginą, tiek burną bei analinę angą imituojančių masturbatorių. Visi jie skiriasi savo dydžiu, kurį labai svarbu pasirinkti tinkamai ir atsakingai. Masturbatorius turi atitikti penio dydį. Jei jis bus per didelis – jis nesuteiks malonumo ar tinkamų pojūčių, na, o per mažas gali sukelti diskomfortą ar net skausmą. Taip pat, skiriasi ir medžiagos, iš kurių gaminami masturbatoriai vyrams. Geriausi ir natūraliausius pojūčius suteikiantys yra silikoniniai masturbatoriai. Tiesa, jie – brangiausi. Pigiausia alternatyva – guminiai, tačiau, jie nesuteikia natūralaus jausmo ir tinkamai juos išvalyti gali būti gana sudėtinga. Masturbatorius bus puikus pasirinkimas tiems vyrams, kurie nori paįvairint masturbaciją ir ieško naujų potyrių. 

Penio pompos 

Siekiant pagerinti erekciją ar laikinai padidinti penio dydį, daugelis vyrų pasirenka penio pompas. Tiesa, šiuos sekso žaislus būtina naudoti atsargiai ir atsakingai. Dalis penio pompų turi rankenėlę pumpavimui, kuri padeda veiksmą atlikti greitai. Kitos veikia pneumatiniu būdu. Tačiau, svarbiausia, kad penio pompa turėtų greito nuėmimo funkciją, minkštą žiedą, pompos cilindro pradžioje. Daugelis turbūt galvoja: kaip veikia toji penio pompa? Tiesa yra ta, kad šio sekso žaisliuko veikimas yra gana paprastas. Penis yra įstatomas į pompą, kurią imama pumpuoti. Joje susidaro vakuumas, kuris pritraukia daugiau kraujo į venas ir padaro erekciją kietesne, ilgiau išsilaikančia. Galima rasti penio pompų, kurios taip pat vibruoja ir suteikia daugiau malonumo, jomis naudojantis. 

Penio žiedai 

Penio žiedas, savo populiarumu, konkuruoja su masturbatoriumi. Tai žiedas, kuris yra dedamas ant penio, virš sėklidžių ir padeda ilgiau išlaikyti erekciją. Taip yra todėl, kad penio žiedas sumažina kraujo ištekėjimą iš vyro varpos, taip padarydamas ją kietesnę, ilgiau išsilaikančią. Dažniausiai, penio žiedai būna minkšti ir tamprūs, gaminami iš besitampančių medžiagų. Tačiau, labiau pažengę ir eksperimentuoti mėgstantys vyrai naudoja ir kietus žiedus, gaminamus iš metalo, tvirto plastiko ar medžio. Tamprūs penio žiedai bus puikus pasirinkimas pradedančiajam, kadangi, juos lengva ir patogu uždėti ir nuimti. Dažnu atveju, jie gaminami iš silikono, todėl, yra labai lengvai valomi. Tačiau, naudinga žinoti ir tai, kad penio žiedai gali būti skirti ne tik peniui, bet ir sėklidėms apimti. Taip pat, plačiai naudojami penio žiedai su vibratoriumi, kuris leidžia sekso metu papildomą malonumą pajausti ir partnerei. Galiausiai, penio žiedai gali turėti ir prostatos masažuoklį, kuris padeda vyrams pasiekti dar kitokį, visiškai nepatirtą malonumą. Tiesa, būtina pasirinkti tinkamą penio žiedo dydį ir naudoti jį atsakingai. Naudojantis neturėtų būti jaučiamas diskomfortas ar skausmas. Taip pat, šio žaislo negalima naudoti ilgiau nei 20 minučių. 

Prostatos masažuokliai

Prostatos masažuokliai yra puikūs analinio sekso žaislai, kurie padeda vyrams patirti visiškai kitokius, nei įprasta, potyrius. Prostata vyrams yra tarsi G taškas moterims, todėl, jos stimuliavimas vyrams teikia labai didelį malonumą. Dėka prostatos masažuoklių, vyrai gali pasiekti malonumą ir tikrai paįvairinti savo seksualinį gyvenimą. Vieni prostatos masažuokliai yra standartiniai, kiti – vibruojantys. Na, o tinkamo pasirinkimas priklauso nuo turimų poreikių bei norimų patirti potyrių. 

Nebijokite eksperimentuoti ir išbandykite įvairius, vyriškus sekso žaislus. Platų ir įvairų jų asortimentą bei tikrai draugiškas kainas rasite varle.lt elektroninėje parduotuvėje!