Lovoje su dildo…

Ar esate girdėję apie dildo? Nenustebsime, jei daugelis dabar papurtysite galvas. Mes nemažai žinome apie vibratorius, tačiau dažnas sutrinka išgirdęs dildo pavadinimą. Vizualiai šis daikčiukas primena įprastą vibratorių, tačiau jo nereikia nė išbandyti, kad pamatytum ir skirtumus. Pirmiausia, dildo išsiskiria itin tikroviška penio forma, unikalia tekstūra, švelnumu ir dovanoja itin realius įsiskverbimus solo žaidimų metu. Švelnūs ir minkštutėliai dildo priglunda prie odos ir lengvai įgyvendina slapčiausius moters troškimus. Galbūt perskaičius šį straipsnį Jūsų sekso žaisliukų stalčiuje netrukus įsikurs naujas „draugas“?

 Atraskite savąjį

Visi dildo tobulai imituoją vyrišką falą, tačiau sekso reikmenimis prekiaujančios el. parduotuvės Cupid.lt asortimente galima išskirti net kelis dildo tipus: tikroviški, klasikiniai, dvigubi, vibruojantys, skirti analinei angai.

Štai tikroviškas dildo yra natūralios kūno spalvos, turi unikalų venų raštą – tokia tekstūra suteikia realistiškumo. Negana to, neįmanoma nepastebėti itin realiai atrodančios penio galvutės. Tad jei norite sekso žaisliuko, tobulai imituojančio vyrišką varpą, štai jis – tikroviškas dildo.

Klasikinio tipo žaisliukai yra tiesūs, lygūs ir jie patiks toms, kurios nenori naujų potyrių, netrokšta drąsių sprendimų, o labiau už viską vertina klasiką ir jau patikrintus variantus. Šio tipo dildo gali būti pačių įvairiausių spalvų.

Dvigubi nepaliks abejingų tų, kurie nori kažko aštraus, pikantiško, todėl šio tipo dildo bene dažniausiai renkasi poros. Kodėl jie dvigubi? Nes skirti stimuliuoti ne tik vaginą, bet ir analinę angą arba naudoti iš abiejų pusių poros žaidimams. Šio tipo žaisliukai  tikrai leis pasireikšti Jūsų fantazijai.

Vibruojantys dildo yra puikūs vibratoriai. Pasukite pagrindą pagal laikrodžio rodyklę ar spustelėkite stebuklingą mygtuką ir Jūsų solo žaidimai persikels į kitą lygmenį.

Analiniai dildo, kaip sako jų pavadinimas, skirti analinės angos stimuliacijai. Pastaruosius mėgsta tiek solo žaidimų gerbėjai, tiek poros, norinčios į miegamojo zoną įsileisti daugiau aistros, jaudulio ir išlaisvinti savo slapčiausias fantazijas.

 Kaip žinoti, ar jis saugus?

Viena dažniausių priežasčių, kodėl neišbandomi sekso žaisliukai, yra ta, jog žmonės baiminasi ir dvejoja dėl jų saugumo, konkrečiai – ar atsidūrę intymiose vietose, kūno viduje, jie nepadarys žalos. Tad skubame patikinti, jog visi šie daikčiukai būtent tokios paskirties ir yra, jie turi būti viduje. Jei naudotumėte ne tam skirtus daiktus, tuomet rizika tikrai atsirastų. Visgi kalbant apie dildo labai svarbu rinktis kokybiškus, kurie pagaminti iš saugių, sąlyčiui su oda tinkamų medžiagų. Todėl dildo rinkitės pagamintus iš silikono ar kokybiškos PVC gumos. Pastaroji yra itin elastinga ir tobulai prisitaikanti prie kūno temperatūros. O silikonas, savo ruožtu, labai plačiai naudojamas kosmetikoje, jis žinomas kaip žmogaus kūnui nekenksminga medžiaga. Tiek silikonas, tiek PVC guma yra bekvapės medžiagos, itin higieniškos, lengvai valomos ir nereikalaujančios specifinės priežiūros, sudėtyje neturinčios minkštiklių. Jos taip pat antialergiškos.

Taigi, tikimės padėjome susidoroti su abejonėmis ir dabar drąsiai galėsite leistis į naujus atradimus lovoje su… dildo!