Kaip nebrangiai pasipuošti šventei moterims?

Ne paslaptis, jog artėjant šventėms ne viena mūsų susiduria su problema – ką gi apsirengti. Bėda, jog šventinis laikotarpis dažnai ir taip jau pareikalauja nemažai lėšų dovanoms, dekoracijoms ar kitiems reikalingiems atributams, tad net ir papildomi keliasdešimt eurų, išleisti naujam drabužiui, gali pasirodyti didele suma. Laimei, kad, pasinaudojus tam tikromis idėjomis, galima ne tik sutaupyti, bet ir atrodyti be galo gražiai bei šventiškai. Taigi, keletas patarimų jums:

Peržiūrėkite savo spintą

Daugelis moterų išleidžia nemažai pinigų perkant naujus drabužius vien dėl to, jog joms trūksta planavimo. Neskubėkite lėkti į parduotuvę ir pirmiausia peržvelkite savo spintos turinį. Dažnai padeda turimų drabužių sąrašo susidarymas, iš kurio galėsite lengvai matyti, kiek ir kokių drabužių turite laisvalaikiui, darbui ar tokių, kurie tiktų šventėms. Taip pat atlikę tai, galbūt atrasite ne vieną užmirštą drabužį, tinkamą panaudoti artėjančiai šventei.

Pirkite internetu

Šiuo laikotarpiu pardavimai internetu išgyvena tikrą aukso amžių. Ir iš tiesų tai visai ne be priežasties, kadangi perkant internetu, galima ne tik sutaupyti laiko, jėgų, bet ir pinigų. Dažnai perkant internetu, galima rasti akcijų, kurių metu jums patinkantį daiktą galėsite nusipirkti daug pigiau nei jis kainuotų fizinėje parduotuvėje. Taip pat čia pasirinkimas nepalyginamai didesnis, tad net ir skirtingų gamintojų, tačiau panašaus modelio drabužiai gali reikšmingai skirtis savo kaina. Be to, jei norite universalaus varianto, rinkitės suknelę, kurią tikrai galėsite pritaikyti dar ne vienai šventei. Prie jos lengva priderinti kitus drabužius, pavyzdžiui, švarką, odinę striukę ar megztuką, taip sukuriant visai kitą įvaizdį. Jei norėtumėte naujos suknelės, bet nežinote, iš kurios internetinės parduotuvės ją rinktis, geriausią kainos ir kokybės santykį neabejotinai pasiūlys Varle.

Pasisiūkite

Kitas būdas, kaip galima sutaupyti jau ir taip daug išlaidų reikalaujančio sezono metu – pasisiūti šventinį drabužį pačiai. Jei mokate siūti, visas šis procesas bus vienas juokas, tuo tarpu, jeigu siūti nemokate, panaršykite internete – šiomis dienomis apstu mokomųjų filmukų, kuriuose rodoma ir išsamiai paaiškinama, kaip pasisiūti tam tikro modelio drabužį pačiai. Be abejo, visam šiam reikalui bus reikalinga siuvimo mašina, tad jei jos neturite, apsvarstykite galimybę ją įsigyti – tai bus labai gera investicija į ateitį, kadangi jos pagalba galėsite pasisiūti ne vieną drabužį, o apsipirkimas parduotuvėse bus seniai pamirštas reikalas. Taigi, jei apsispręsite tokį pirkinį įsigyti, spauskite čia.

Nelaukite paskutinės dienos

Dar vienas patarimas, padėsiantis sutaupyti papildomų lėšų – jei žinote, jog artėja tam tikra šventė, nelaukite paskutinės akimirkos. Dažnai, ruošiantis iš anksto, galima rasti įvairių nuolaidų ar specialių pasiūlymų jūsų norimai prekei. Tarkime, jei šventė nusimato vasarą, ieškokite drabužių rudenį – tuo metu kaip tik vyksta vasarinių prekių išpardavimai, tad jums tinkantį rūbą rasti tikrai nebus sunku, o ir sumokėsite už jį bene perpus pigiau. Be viso to, nepasilikę apsipirkinėjimo paskutinei dienai, patirsite mažiau streso ir sugaišite mažiau laiko vaikštant po parduotuves, kadangi kaip taisyklė: tada, kai drabužio reikia čia ir dabar – tinkamo varianto rasti nepavyksta, viskas netinka ar tiesiog nepatinka. Būtent dėl šios priežasties visam šiam procesui pasilikite daugiau laiko.

Pasiskolinkite

Galbūt kitiems tai gali atrodyti gėdinga ar nemalonu, tačiau jei nenorite išleisti papildomų pinigų dėl vienos progos, tikrai galite jums reikiamą drabužį pasiskolinti iš sesės, draugės ar bendradarbės. Skolinimasis – įprastas procesas, kurį taiko tikrai nemaža dalis moterų. Jei visgi tai jums atrodo nepriimtina, kaip padėką už paskolintą daiktą iškepkite naminį pyragą ar nupirkite saldainių dėžutę – moteris, iš kurios pasiskolinsite, tikrai bus patenkinta tokiu jūsų gestu. Beje, jei norite originalumo, galite imtis iniciatyvos ir sukurti draugių ar pažįstamų moterų grupę, kurioje visos jūs galėtumėte atnešti sau atsibodusius ar nebenorimus drabužius. Tokiu būdu jūs galėsite keistis drabužiais tarpusavyje ir gerokai sutaupyti. Taigi, būdų, kaip neišleisti itin daug pinigų savo įvaizdžiui, tikrai apstu, tiesiog išsirinkite sau tinkamiausią!