NARBUTO baldai: kuo jie ypatingi ir išskirtiniai?

NARBUTO biuro baldų era prasidėjo dar 1991-aisiais, kai fizikui Petrui Narbutui gimė idėja sukurti kompiuterinį stalą. Metams bėgant verslas po truputį augo, gamybos apimtys didėjo. Šuo metu „Narbutas International“ – viena didžiausių Lietuvoje baldų gamybos įmonių. 2018 m. investicijos į plėtrą pasiekė 7 mln. eurų. 2020 m. gamybos plotą planuojama padidinti beveik 21 tūkst. kv. m – iki 57 tūkst. kv. m, o pajėgumą – dukart.

Pasak įkūrėjo, NARBUTO sėkmės paslaptis – funkcionalumas ir kokybė. Gaminiai sukurti atsižvelgiant į ilgalaikius stebėjimus ir analizes, tad yra be jokių nereikalingų elementų.

NARBUTAS bendradarbiauja su italų, danų, japonų ir kt. šalių dizaineriais, o kūrėjų tinklas nuolat plečiasi. NARBUTO gaminius projektuoja inovacijų grupės inžinieriai, atsižvelgiantys į naujausius saugos ir ergonomikos reikalavimus.

Nuotraukos autorius – Evaldas Lasys

NARBUTO baldai: TOP 5 savybės

Daug dėmesio projektuojant baldus skiriama ne tik jų naudotojų patogumui, bet ir aplinkai. Svarbiausios savybės:

  1. NARBUTO baldai sukurti kruopščiai įsigilinus į biurų darbuotojų poreikius, tad tobulai atitinka savo paskirtį.
  2. Kokybė. Gaminant NARBUTO baldus labai daug dėmesio skiriama kokybei: visiems baldams suteikiamos kelerių metų garantijos. Visi NARBUTO baldai yra sertifikuoti bei atitinka tarptautinius kokybės standartus, yra saugūs naudoti, ilgai tarnaujantys.
  3. NARBUTO dizaineriai ir inžinieriai daug dėmesio skiria patogumo ir ergonomikos analizei. Kiekvienas baldas prieš pristatant jį rinkai ilgai bandomas ir testuojamas.
  4. Patrauklus dizainas. NARBUTO baldai – patrauklaus šiuolaikiško ištobulinto dizaino, minimalistiniai, be jokių nereikalingų elementų. Kuriant baldus daugiausia derinami itališkas, skandinaviškas ir lietuviškas natūralus stiliai. Nemažai NARBUTO gaminių yra pelnę tarptautinius prestižinius apdovanojimus, pavyzdžiui, „Red Dot Award“.
  5. Daugelis NARBUTO baldų pritaikyti tiek individualiam darbui, tiek bendroms erdvėms, kai reikia dirbti komandoje.

NARBUTO biuro baldai: kokie gaminiai labiausiai garsina gamintojo vardą?

Vieni populiariausių NARBUTO asortimente – reguliuojamo aukščio stalai. Nustatyta, kad ilgas sėdėjimas – įvairių lėtinių ligų priežastis, todėl darbo vietų ekspertai rekomenduoja rinktis šio tipo stalus. Dalį darbo dienos praleidžiant stovimoje padėtyje pagerėja kraujotaka, darbuotojai jaučiasi žvalesni, darbingesni ir produktyvesni. Rekomenduojama stovimoje pozicijoje be pertraukos dirbti ne ilgiau kaip 15 minučių.

Reikiamą stalų aukštį galima sureguliuoti mygtukais, tačiau stalas gali būti ir užprogramuojamas: atminties funkcija patogiausią poziciją įsidėmės, todėl vėliau nebereikės gaišti laiko idealaus aukščio paieškoms. Kliūties išvengimo sistema padės išvengti palangių, taip pat neapgadinsite kitų biuro baldų.

Dar vieni sau lygių neturintys NARBUTO biuro baldai – tai įvairių rūšių darbo kėdės. Jos – ergonomiškos, dalinai arba visiškai reguliuojamos, funkcionalios, unikalaus ir lengvai tiek biuro, tiek namų aplinkoje pritaikomo dizaino. Kiekvienas klientas turi galimybę pasirinkti įvairių dangų ir patikusių spalvų biuro kėdes.

NARBUTO asortimente taip pat galima rasti ir vadovo, priimamojo baldų.

Privatumas ir triukšmo mažinimo sprendimai

NARBUTAS – vienas iš nedaugelio Lietuvos baldų gamintojų, galintis pasiūlyti akustinius kambarius ir telefonų būdeles „SILENT ROOM“. Atvirojo tipo biuruose įrengiamos nedidelės atskiros kabinos, kuriose be triukšmo ir trikdžių galima pasikalbėti telefonu, surengti vaizdo konferenciją ar atlikti specifines užduotis, kai tarp šurmuliuojančių kolegų nepavyksta susikaupti.

Nuotraukos autorius – Evaldas Lasys

Su specialiomis akustinėmis pertvaromis gali būti komplektuojami ir darbo stalai. Akustinės pertvaros ne tik sumažina triukšmą, bet ir padeda susikaupti darbui, suteikia privatumo. Baldų gamyboje naudojamos garsą sugeriančios medžiagos.

NARBUTO baldai draugiški bet kuriam užsakovui: modernioje gamykloje realizuojami tiek privačių klientų, tiek stambių projektų užsakymai.

Kviečiame užsukti į NARBUTO salonus ir patiems įvertinti baldų kokybę. NARBUTO baldai Vilniuje eksponuojami adresu T. Narbuto g. 5; Kaune – Eigulių g. 2;  Klaipėdoje – Birutės g. 6 ir Šiauliuose – Dvaro g. 79.