Ką daryti, kad namie netruktų pinigų?

Visi norime turėti pinigų. Ką daryti, kad namie jų netruktų? Pasikliaukite fengšui patarimais!

Visų pirma, labai svarbu aktyvuoti pinigų zoną namuose – ji yra pietryčiuose. Šioje vietoje būtinai padėkite vieną iš pinigų simbolių – pinigų medelį, varlytę su monetomis arba kiniškų monetų.

Sėkmę neša ir gyvos gėlės. Jų reikia namuose auginti kuo daugiau. Dar geriau, jei namie daug jaunų gėlių. Svarbiausia, kad jos neužgožtų saulės spindulių.

 

Pasistenkite neuždengti sunkiomis užuolaidomis langų. Miegamajame venkite veidrodžių. Jie šiukštu negali būti ten, kur praleidžiate didžiąją dienos dalį. Atminkite, kad miegamajame, virš lovos, virš jūsų galvos, neturėtų būti ir lentynų. Jos tik užgožia energiją ir neleidžia jai laisvai judėti.

 

Jei norite, kad jus lydėtų pinigai, būtinai išmeskite visus nereikalingus daiktus. Nekaupkite atsargų, nedėvimų drabužių ar maisto likučių. Visa, kas nereikalinga, negailėdami meskite.

 

Kiekvienuose namuose kas kelis metus turi vykti pokyčiai: nauji baldai, nauja kiliminė danga, tokie pokyčiai ne tik suteiks jums vidinės ramybės ir pasitenkinimo, bet ir pritrauks sėkmę. Atminkite, kad seni daiktai kaupia neigiamą energiją.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}