Kaip stilingai derinti gyvūnų rašto drabužius?

Mados tendencijos kiekvienais metais kinta. Garsiausi pasaulio dizaineriai kiekvieną sezoną vartotojams pateikia naujų ir dar nematytų derinių, kurie greitai užkariauja parduotuvių lentynas. Vis dėlto, didelė dalis tendencijų yra linkusios grįžti. Pavyzdžiui, puikiai visiems žindomi gyvūnų rašto drabužiai savo populiarumo nepaleidžia jau kelis dešimtmečius. Atrasti rūbų su gyvūno rašto imitacija nėra sunku. Daug sudėtingiau tokio tipo drabužius priderinti prie jau turimų kasdienių drabužių savo spintoje. Visai nesvarbu ar tai būtų leopardo rašto bateliai ar akį traukiantys gyvatės odos marškinėliai – visada galite rasti kaip atrodyti stilingai! Šiame straipsnyje rasite puikių patarimų, kurie leis nugalėti baimę eksperimentuoti su gyvūno rašto drabužiais.

Neapkraukite savo įvaizdžio

Ryškaus rašto drabužiai traukia akį ir su jais tikrai būsite pastebėta. Vis dėlto, jeigu kasdieninėje aplinkoje nenorite išsišokti verta sušvelninti savo išvaizdą. Dėvėdami gyvūnų rašto rūbus rinkitės lengvą makiažą. Patartina plaukus surišti į lengvą uodegą ar kuodelį. Lengvos ir tvarkingos šukuosenos įvaizdžiui suteiks daugiau švelnumo ir natūralumo. Nepamirškite, kad dėvint ryškius raštus likusios stiliaus detalės turėtų būti minimalistinės.

Nederinkite skirtingų raštų tarpusavyje

Stilistai turi auksinę taisyklę – nevalia miksuoti skirtingų raštų savo aprangoje. Tai gali sukelti didelį chaosą, todėl atrodysite juokingai. Jeigu pasirinkote dėvėti leopardo rašto aukštakulnius prie jų galite priderinti nedidukę leopardo kailio motyvų turinčią rankinę. Galite miksuoti skirtingus rašto dydžius, bet vertėtų išsirinkti vieno gyvūno rašto drabužį ir aplink jį kurti savo įvaizdį.

Nesenstantys siluetai

Gyvūnų raštus dažnai dėvi drąsios ir savimi pasitikinčios moterys. Vis dėlto, neverta galvoti, kad tokio tipo audinių negali dėvėti elegancijos mylėtojos. Rekomenduotina rinktis klasikinius ir nesenstančius siluetus, kurie išliks madingi ne vieną sezoną. Pieštuko formos sijonas, marškininė suknelė ar lengvi marškinėliai – tai drabužiai, kurie niekada neišeis iš mados. Klasikiniai siluetai išmarginti ryškiais raštais suteiks daugiau žavesio ir elegancijos. Apsipirkite internetu ne tik puošnesnių drabužių, bet ir laisvalaikio apdarų. Ryškiaspalviai džemperiai ar patogūs sportiniai kedai gali tapti naujais jūsų aprangos akcentais. 

Ieškokite neutralių spalvų

Jeigu bijote eksperimentuoti su savo išvaizda vertėtų ieškoti neutralių spalvų drabužių. Dėvėdami gyvūno rašto imitacijos drabužius vertėtų nežaisti su skirtingomis spalvų gamomis, nes tai apsunkins tobulo derinio paieškas. Prie neutralių spalvų tokių kaip balta, juoda, ruda, smėlinė ar pilka be vargo priderinsite ryškius raštus. Jeigu esate ryški asmenybė leopardo raštas atrodo žavingai prie raudonų ar oranžinių tonų! Šiuo metu ypatingai madinga derinti gyvūno rašto drabužius su sportinio stiliaus detalėmis, pavyzdžiui kepurėlėmis, sportiniais kedais ar džemperiais. Jeigu ieškote stilingų ir kokybiškų laisvalaikio drabužių apsilankykite https://www.miestomada.lt/5-dzemperiai. Čia greitai galite užsisakyti stilingus drabužius neišėję iš namų!

Ryškūs akcentai

Jeigu vis dar abejojate ar sugebėsite savo aprangoje priderinti gyvūno rašto motyvus, įsigykite skirtingų raštų aksesuarų. Tai puikus būdas toms, kurios dar stokoja drąsos, bet nori išbandyti šį tą naujo. Vasaros sezonui ieškokite spalvingų zebro ar leopardo rašto skarelių, kurias galėsite nešioti kaip galvos apdangalą ar stilingą skraistę. Rudeniui ir žiemai galite įsigyti ryškų rankinuką, kuris atrodys žavingai priderintas prie šaltų tonų.