Ką išduoda jo Facebook profilis?

Parodyk savo profilį – ir pasakysiu, kas tu. Ši aksioma vis dažniau pakeičia tą senąją, apie draugus. Nes „Facebook“ epochoje žodis „draugas“ nustoja savo tikrosios reikšmės. Daugumos vartotojų draugų sąraše apstu ir priešų, ir vos pažįstamų kažkada sutiktų žmonių, ir ekrano žvaigždžių.

Tad vis dėlto ką vaikino profilis gali papasakoti apie jį?

 

Jo nuotrauka. Jo nuotrauka vertesnė už tūkstantį žodžių. O jei vietoj nuotraukos pasirinko paveikslėlį – galbūt tai pasako netgi dvigubai daugiau.

 

Vaikinas, pozuojantis su savo gitara, šalia savo automobilio ar į rankas paėmęs krepšinio kamuolį, arba išties turi savo hobį, kuris jo gyvenime užima svarbią vietą, arba žino, jog tokios detalės patrauks merginų dėmesį. Jei nuotraukoje jis – su savo keturkoju, parodo, kad veikiausiai susipažinai su rūpestingu žmogumi. Bet jei tas keturkojis dominuoja visose jo nuotraukose – verta suklusti: galbūt gyvūnai jam apskritai svarbiau nei žmonės?

 

Jo prisistatymas. Jei informacijai apie save pateikti jam prireikė daugiau nei 10 eilučių – pasikapstyk giliau, kodėl jis tiek daugiažodžiauja? Vienas iš dviejų – arba jis yra beviltiškas garbėtroška, arba žmogus, kuris neturi privatumo jausmo, dvasinis ekshibicionistas iš prigimties. Nenustebk, jei ir judviejų draugystės detalės netrukus atsidurs internete – juk jis mėgsta viešinti tai, kuo jis gyvena!

 

Jo būsenos pokyčiai. Vaikinas, kuris pakomentuoja savo būseną keletą kartų per valandą, aiškiai neturi įdomesnio realaus gyvenimo ir visą savo veiklą koncentruoja internete. Ir, žinoma, ieško daug daug dėmesio savo personai.

 

Jo veikla. Jei jo „sienoje“ matai, kad Farmvilio arba Mafijos karų pranešimai visiškai užgožia kitas žinutes – turi reikalų su iš vaikystės dar neišaugusiu žmogumi, kuris realiame pasaulyje dar nesurado savo vietos. Galbūt jam ir nestinga fantazijos internete, bet realiame gyvenime rizikuoji prasidėti su tikru nuoboda.

 

Jo santykiai. Jei jis – vienišas, viskas lyg ir aišku. Bet jei jo statuse puikuojasi įrašas, jog jo širdis užimta, o vaikinukas vis dėlto flirtuoja su tavimi – neabejok: jis atviras ir lengvabūdis, ieškantis nuotykių iš šalies ir to neslepiantis. Ar tave tenkina antrosios ar trečiosios, o gal net šeimos ardytojos statusas?

 

Jo bakstelėjimai. Bakstelėjimai „Facebooke“ – bene labiausiai nevykęs flirto būdas. Jis tik baksteli, parodo, kad domisi tavimi, tačiau pats nė per plauką nepasistengia kuo nors sudominti. Beje, jei jau neranda nė žodelio asmeniškai tau – didelė tikimybė, jog tokiais „bakstelėjimais“ jis užverčia ir dar daugiau merginų, o pats patogiai laukia, kuri gi žuvelė užkibs.

 

Jo draugai. Saikingas draugų skaičius „Facebooke“ – subalansuotos asmenybės požymis. Jei jis nėra ekrano žvaigždė ir nenaudoja Facebooko savireklamai, daugiau nei 500 draugų sąraše rodo, kad žmogus yra nenuoseklus, nemoka pasakyti „ne“ arba perdėtai stengiasi pasirodyti besąs populiarus.

 

Jo grupės. Džiugu, jei vaikinukas priklauso kokiai nors grupei, vienijančiai bendraminčius, turinčiai tau irgi įdomių interesų. Tačiau jei jis priklauso daugybei grupių – neabejok, jis savęs socialiniame gyvenime dar neatrado ir tarsi paauglys bando viską iš eilės per daug nesirinkdamas.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}