Mokyklėlėje „HAPPY ENGLISH“ jau organizuojami kursai ir suaugusiems

Nuo 2012 metų sausio mėnesio Mažeikiuose anglų kalbos mokyklėlėje „HAPPY ENGLISH“ jau organizuojami kursai ir SUAUGUSIEMS – tiek pradedantiesiems mokytis, tiek norintiems patobulinti jau turimus anglų kalbos įgūdžius.

Kvalifikuotas pedagogas ir itin kruopščiai sudarytas kursas suteiks galimybę išmokti ar patobulinti rašymo, skaitymo, klausymo ir kalbėjimo sritis.

 

Norinčių lankyti užsiėmimus, anglų kalbos žinių lygis bus nustatomas atliekant testą. Išsamesnė informacija suteikiama telefonu 8 – 680 51218.

 

Papildomo ugdymo anglų kalbos mokyklėlė „HAPPY ENGLISH“ –  vieta, kur pildosi ir tėvelių, ir vaikučių svajonės. Tai puiki galimybė 5 – 11 metų vaikams intensyviai mokytis anglų kalbos.

5 – 6 metų vaikai mokosi ne tik draugauti, dalintis, reikšti jausmus, lavinti rankeles, balsus, gerinti motoriką, bet ir taria pirmuosius žodžius angliškai.

 

Kitų amžiaus grupių mokymosi programa taip pat pagrįsta tematiniu kalbų mokymusi. 7 – 10 metų vaikai vienos valandos pamokėlių metu mokosi anglų kalbos viena ar kita tema (pvz.: mano šeima, mano kambarys, kasdienė veikla ir t.t).

Vaikai, lankantys 5 – okų grupę lengviau adaptuojasi mokykloje iš pradinių klasių į penktąją.

 

Pamokėlių metu didžiąją laiko dalį kalbama ir dainuojama, vaidinama tik angliškai. Tai, ką išmoksta per anglų kalbos užsiėmimus, vaikai kartoja bei įtvirtina dailės, muzikos, dramos, choreografijos, technologijų pagalba.

Visa reikalinga informacija Jums
bus suteikta paskambinus telefonu 8 – 680 51218.

 

{parasas}