Horoskopas pirmadieniui 11-28

Avinas – Kritinis metas, apsunkintas užtemimo įtakos. Protinga siekti kompromisų. Ir nepamirškite, kad tai diena, kai jūsų negirdi ir, deja, patys nesuvokiate, kas sakoma, kas vyksta.

Tauras – Jūs tikitės stebuklo, netikėto išgelbėjimo? Šiandien tikrai patirsite, kas jus remia, vertina, o kas naudojasi, išduoda. Tikras draugas dėl jūsų padarys stebuklą.

 

Dvyniai – Nepalanki diena nei aktyviai veiklai, nei kovai. Tiesa, jus supras ir nuoširdžiai palaikys draugai. Baikite senus darbus ir venkite bendrauti su sau nemaloniais asmenimis.

 

Vėžys – Mokėkite nereaguoti į provokacijas. Jums nepatiks daug dalykų, ir jei jau nuspręsite pakovoti, darykite tai iki galo. Jokių kompromisų su priešais – vėliau dėl to gailėsitės.

 

Liūtas – Tinka spręsti finansines problemas, bet būkite apdairūs: gauti pasiūlymai, naujos galimybės gali pažeisti jūsų interesus. Apgaulė šiuo metu nejuntama, tad atidžiai tikrinkite informaciją, dokumentus.

 

Mergelė – Vienas netikęs žodis gali sugadinti bet ką – vėl atsidursite ten, nuo ko pradėjote. Lengvabūdiškumas kritikuojant duos karčių vaisių.

 

Svarstyklės – Nepalankus metas. Nesivelkite į ginčus su vadovybe, policijos pareigūnais, šeimos nariais. Didelė tikimybė likti apgautiems. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe.

 

Skorpionas – Galite susidurti su problema – kiekvienas už save. Bet ši diena jums palanki, tad nepanikuokite, paskutinę akimirką nusišypsos laimė. Pasisaugokite, kad jūsų neįtrauktų į finansinę avantiūrą.

 

Šaulys – Ieškokite klaidų, taisykite jas. Ir nieko nekaltinkite – tik tuomet padarytos klaidos nepasikartos. Saugokite sveikatą.

 

Ožiaragis – Įsiklausykite į draugų nuomonę, patarimus. Neskubėkite pyktis su partneriais ir tais, kurie jus palaiko. Vertinkite sutuoktinio atsidavimą. Šiandien kilę juridiniai ir finansiniai nesklandumai gali tapti lemtingi.

 

Vandenis – Viskas kartu – ir džiaugsmas, ir ašaros. Nesutrikite, nepasiduokite emocijoms ir nesakykite „niekada“. Nepalanku įsipareigoti finansų srityje.

 

Žuvys – Šiuo metu gali pavykti įgyti persvarą, tačiau per daug neužsigriebkite: tai tas metas, kai tvirtovę paimti nebus sunku, tačiau išlaikyti jos gali ir nepavykti.

 

Šaltinis: vytautus.com