2010 m. Kovo 25 d. Ketvirtadienis

84 metų diena, 12 metų savaitė. 

Saulė teka 06:12, leidžiasi 18:39. Dienos ilgumas 12:27. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną +8 iki +10, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį +2 iki +4, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 4-6 m/s. 

Dienos mintis – Ir puikiausia kalba užtęsta pabostai. (B. PASKALIS)

Sveikiname – Normantus, Normantes.

Šiandien – Gandrinės. 

Dienos horoskopas:

Avinas – galbūt vyks įnirtingas pasiruošimas vakarėliui, šventei, iškylai ar pan. Draugiški susitikimai, pabendravimai suteiks nemažai įspūdžių, emocijų. Gali paaiškėti, kad kažkas jums puoselėja ypatingus jausmus.

Jautis – nemanykite, kad pavyks savo problemas permesti kitiems. To nedarykite, bet ir nelaužykite dėl jų galvos, jei tai taip neįveikiama. Pailsėkite gamtoje ar pasvajokite, atsipalaiduokite vienumoje. Tuomet ir sprendimas savaime subręs.

Dvyniai – galite per daug reikalauti iš savęs ir kitų. Naudingesnis būtų protingas kompromisas. Meskite iš galvos tą įsivaizduojamą tobulumą. Iš pažįstamo žmogaus gauta informacija gali padėti pagerinti turtinius, piniginius reikalus, apsispręsti dėl jų.

Vėžys – šiandieną jūsų mintys labiau suksis apie turtinius, komercinius reikalus. Mokėkite vertinti tai, ką esate gero gavę iš kitų. Tiktų apsipirkti, paslampinėti po parduotuves, prekyvietes. Tik nereikėtų pirkti itin brangių daiktų.

Liūtas – gali būti, kad sulauksite svečių arba kažkur vyksite. Galbūt laimės ieškoti, o gal tik šiaip prasiblaškyti. Tačiau jūsų noras mokyti kitus, patarinėti ir ginčytis gali sukelti nedidelę įtampą.

Mergelė – jei įmanoma, šiandien užsiimkite ramia, mėgstama veikla ar tiesiog pašeimininkaukite virtuvėje. Įkyrius rūpesčius pasidalinkite su šeimos nariais, tuomet greičiau jų atsikratysite.Venkite neracionalių išlaidų ir alinančių barnių dėl jų.

Svarstyklės – pasistenkite atplėšti žvilgsnį nuo dalykinių bei materialinių dalykų ir leiskite sau kokią nekaltą pramogą ar renginį. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, nes jie bus ypač jautrūs ir nenustygstantys.

Skorpionas – šiandien geriau seksis su kūryba susijusiems asmenims. Šiaip jau persidirbti nederėtų, nes lengvai pažeidžiama bus jūsų sveikata. Būtinai gerai pailsėkite, pasirūpinkite išvaizda, atlikite higienines procedūras.

Šaulys – savo geriausias savybes šiandien sėkmingai panaudosite populiarumo siekimui, priešingos lyties atstovų viliojimui. Tačiau jei per daug tikitės, galite nusivilti. Pasistenkite neprarasti pusiausvyros, jei kažkas vyks ne pagal jūsų planą.

Ožiaragis – šiandien galite sužinoti, ko jums nereikia ir kas jus riboja. Galbūt jums kažko pavydima, ir tai nemaloniai jaučiasi bendraujant. O gal paaiškės, kad jūs patys per daug tikėjotės iš kitų, nemanydami, jog už tai gausite sąskaitą, kurią teks apmokėti.

Vandenis – jums gali būti pasiūlyta kelionė, karjeros galimybė, arba galite sulaukti žinių ar svečių iš tolimų kraštų. Tikėkitės nekasdienių įspūdžių. Labiau parūps mokslai, ateities planai. Rasite su kuo apie juos pasikalbėti, pasitarti.

Žuvys -gali paaiškėti, kad esama nebaigtų darbų, kuriuos būtina užbaigti, ir išsisukti nėra jokios galimybės. Taip pat nusimato pristatymai, vieši pasirodymai ar tiesiog nelengvi pokalbiai su viršininkais, ambicingais klientais, pareigūnais.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}