Horoskopas trečiadieniui 07-20

Avinas – Geras laikas tik iki pietų, o vėliau nereikia savęs niekuo varginti. Derėtų labiau pasaugoti sveikatą ir savo ramybę.

Tauras – Rytas ramus, bet netinkamas jokiems svarbiems reikalams tvarkyti. Jei nuspręsite ką nors reikšminga nuveikti, reikėtų planuoti po pietų Ant nieko nepykite, visiems atleiskite. Venkite nereikalingos rizikos prie vairo.

Dvyniai – Gera diena, jums pakaks energijos ir sėkmės. Tiktai venkite vakare ginčų su artimaisiais.

 

Vėžys – Nors jums sunku, tačiau įvykiai palengvėle ims klostytis jums palankesne linkme. Tiesa, rytdienai nieko rimta neatidėkite: šiandien sutvarkykite kuo daugiau reikalų.

 

Liūtas – Palanki tik pirma dienos pusė: suskubkite sutvarkyti ne tik dalykinius reikalus. Tai geras metas ir apsipirkti. Po pietų pasyvus metas, greitai pajusite nuovargį. Vertėtų užsiimti namais, buitimi.

 

Mergelė – Jei jums reikia rizikuoti, darykite tai po pietų. Ši diena gera ilgalaikėms sutartims pasirašyti, tvarkyti šeimos dokumentus.

 

Svarstyklės – Iki pietų jus tikrai lydės sėkmė. Vėliau galimi nesklandumai. Atidžiai tikrinkite dokumentus ir informaciją.

 

Skorpionas – Aktyviai veiklai palanki tik pirma dienos pusė. Vėliau pasistenkite savęs neapkrauti sunkiais darbais, nebent jie būtų susiję su dokumentų tvarkymu, derybomis, atsakingų susitarimų tvirtinimu. Tai metas, kai reikia ieškoti sąjungininkų. Puiki proga taikytis.

 

Šaulys – Pirma dienos pusė gerokai palankesnė. Vėliau būkite atsargesni vairuodami automobilį, dirbdami su aštriais instrumentais. Ir neišgyvenkite, jei ne viskas namie klostysis, kaip suplanavote, – tai išsispręs.

 

Ožiaragis – Nerimas, negeros nuojautos išsisklaidys po pietų. Tad jei nuo ryto ne viskas seksis, nenusiminkite, vėliau viskas išsispręs savaime.

 

Vandenis – Geras laikas svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams. Jums pavyks išspręsti svarbią problemą. Galite sulaukti vertingos pagalbos, tik būkite švelnesni savo artimiesiems.

 

Žuvys – Palanki diena: kad ir ko imsitės, jums pasiseks. Tačiau iki pietų verta užsiimti dalykiniais reikalais, o sau asmeniškai ir šeimai bus geras laikas po pietų.

 

Šaltinis: vutautus.com