Sekmadienio receptas

Skrudinti pievagrybiai

Jums reikės:

*100g pievagrybių (parinkite mažesnius, vienodo dydžio )

*50 g Parmezano sūrio

*100 g džiūvėsėlių

*1 kiaušinio

*1 šaukšto sviesto

 

 Paruošimas:

Pievagrybius ne plaukite, o nuvalykite šlapiu popieriniu rankšluosčiu. Tada jie išlieka aromatingesni, nepavandenija. Išplakite kiaušinį. Džiūvėsėlius sumaišykite su tarkuotu parmezanu. Įkaitinkite likusį sviestą ir apvolioję pievagrybius kiaušinyje bei džiūvėsėlių mišinyje greitai juos apkepkite ant didesnės ugnies. Iškart patiekite į stalą.
Labai tinka kaip garnyras prie vištienos patiekalų.

Skanaus!

 

www.infomazeikiai.lt