Ką raukšlės sako apie jūsų charakterį

Raukšlelės ne vien tik ligos ar yra odos senėjimo požymis. Labai dažnai raukšlės liudija apie ypatingus žmogaus charakterio ir asmenybės bruožus.

Raukšlelės akių kampučiuose sako, kad žmogus mėgsta ir moka džiaugtis. Raukšlelės, išsidėsčiusios pusračiais prie burnos, liudija apie žmogaus drovumą ir tai, kad jam reikalinga pagalba. „Žąsies kojeles“ aplink akis paprastai turi labai dėmesingas ir priekabus žmogus, įpratęs kreipti dėmesį į menkiausias smulkmenas.

 

Gili vertikali raukšlė tarp antakių tarsi sako, kad žmogų nuolatos kankina įvairios problemos, kurias jis laiko neišsprendžiamomis. Tačiau ši raukšlė gali paliudyti ir apie didelį žmogaus intelektualumą. Ištisinės horizontalios linijos rodo, kad žmogus geraširdis, mėgsta tvarką, yra įžvalgus. Raukšlė, prasidedanti prie šnervių ir besibaigianti prie lūpų krašto, reiškia, kad gyvenime dažnai tenka nusivilti. Jeigu tokia raukšlė tęsiasi žemiau burnos – žmogus labai kenčia.

 

Raukšlelės, išsidėsčiusios kampu virš antakių, reiškia nuolatinį nerimą. O jeigu jas papildo raukšlės, einančios žemyn nuo akių bei lūpų kampučių, galima teigti, kad žmogus yra nervingas. Mažų horizontalių raukšlelių po akimis paprastai turi žmonės, įpratę viskuo stebėtis.

 

{parasas}