Horoskopas ketvirtadieniui 10-06

Avinas – Diena bus gana chaotiška. Reikės paskubėti padaryti neatidėliotinus darbus, gali tekti įrodinėti savo teisybę, ginti sumanymą ar projektą, siūlyti savo kandidatūrą darbo rinkoje. Visa tai žada rezultatus. Vis dėlto neskubėkite austi rožinių iliuzijų.

Tauras – Trokšte trokšite nustelbti kitus ir originalumu, ir kuo nors materialiu. Nusimato malonūs flirtai bei įdomūs pasižmonėjimai. Bus smagu ir naudinga, tik kažin ar nepriplepėsite, ko nereikia, ir ar neteks vėliau dėl to raudonuoti.

 

Dvyniai – Staiga gali pasikeisti kažkokie planai arba gausite netikėtą žinią, įvertinimą. Jums netrūks aplinkinių dėmesio. Tačiau įmanomi ir paslėpti motyvai, kurių jūs iš karto nesuprasite.

 

Vėžys – Jausite permainingas įtakas ir nuotaikas. Iš žmogaus, kuris patinka, tikėsitės ypatingo švelnumo, o gal ir slapto nuotykio. Pasistenkite atkurti santykių darną namuose, kartu su artimaisiais pasilinksminkite, kuo nors pasilepinkite.

 

Liūtas – Pasižymėsite iniciatyva, energetiniu potencialu, kūrybingumu. Galite pasiryžti rizikingam žingsnius verslo, kūrybos srityje. Tačiau kažkas provokuos ir abejotinus polėkius. Lengva būti demaskuotam dėl dvigubo žaidimo, aferų.

 

Mergelė – Apdairiai spręskite problemas. Reikėtų pasiskaičiuoti, ką duos staiga sumanytos reformos – naudą ar nuostolį, nes rizika didžiulė. Tai, kas atrodė pelninga, gali atnešti nuostolį. Staiga gali kilti ūpas keisti įvaizdį. Neapsigaukite.

 

Svarstyklės – Tai gali būti netikėtumų diena, ir belieka tikėtis, kad gerų. Apskritai, situacija bus permaininga. Tai atrodys, jog šypsosi sėkmė, tai staiga susijaukia ir jūsų, ir kitų planai. Partnerio reakcija į jūsų elgesį ar žodžius jus gali labai nustebinti.

 

Skorpionas – Neįprastoje situacijoje staiga galite pasielgti drąsiai ir ryžtingai. Tik nepiktnaudžiaukite sėkme, jei vieną kartą aklai pasiseks. Antras kartas gali nuvilti. Vakaras gali būti romantiškas, bet jūsų iliuzijos turbūt pasirodys nerealizuojamos.

 

Šaulys – Šiandien pravartu kibti į protinį darbą, mokslą ar kūrybą, nes jums nestigs geros nuovokos, išradingumo, originalumo. Galite kažkuo pasižymėti, išsiskirti iš kitų. Gali būti, kad dėl grožio, meilės ar malonumų išleisite apvalią sumelę.

 

Ožiaragis – Šiandien būsite nusiteikęs rizikuoti, spontaniškai reaguoti ir keisti planus. Tikriausiai jums seksis, bet galite kai ką sukomplikuoti, jei nenumatysite savo elgesio ar veiklos pasekmių, arba pasitikėsite ne tuo, kuo iš tikrųjų derėtų.

 

Vandenis – Tikriausiai pasiduosite abejotinoms pagundoms, ieškosite nuotykių, lengvo uždarbio. Galite įsivelti į problemas, ypač jei panorėsite to, kas jums nepriklauso. Įmanoma slapta meilės avantiūra, neištikimybė.

 

Žuvys – Būsite linkęs pasinerti į fantazijų pasaulį ir jį projektuoti tikrovėje. Galbūt kils pagunda sudalyvauti slaptoje avantiūroje arba suvilioti ypatingą asmenį. Kad pasisektų, turėtumėte veikti nepaprastai subtiliai. Pasistenkite – jums gali pavykti.

 

Šaltinis: vytautus.com