2010 m. Gruodžio 13 d. Pirmadienis

346 metų diena, 50 metų savaitė.

Saulė teka 08:32, leidžiasi 15:52. Dienos ilgumas 07:20. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -10 iki -12, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -13 iki -15, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Neleisk liežuviui užbėgti protui už akių. (Hilonas)

Sveikiname – Liucijas, Odilijas, Kastautus, Eiviltes, Otilijas, Kastyčius.

Šiandien: Šviesos diena, Šv. Liucija.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Šiandien galite išgirsti intriguojamą patarimą, pasiūlymą, tačiau nepulkite jo priimti. Tai visai nebloga diena, tačiau skubinti įvykių nederėtų. Svarbesniems profesiniams sprendimams neblogas ketvirtadienis.

Tauras –
Neblogas laikas spręsti senas problemas darbe, tik darykite tai gražiuoju. Pasikalbėkite nuoširdžiai su kolega, vadovu, klientu, tikrai rasite gerą išeitį, visus tenkinantį kompromisą.

Dvyniai –
Venkite įžūlių asmenų, mėginančių dėtis jūsų draugais, juolab neklausykite jų patarimų. Jei šiandien kas nors svarbaus nepavyks, patartina atidėti trečiadieniui.

Vėžys –
Nors jau geriau, tikroji sėkmės valanda dar neišmušė, palaukite iki savaitės vidurio. Kol kas prisiminkite praeities (arba svetimas) pamokas, kad nepervertintumėte savo jėgų, galimybių.

Liūtas –
Stabtelėkite prieš pasakydami svarbų dalyką, pasižadėdami. Patartina rimto apsisprendimo neatidėti rytdienai. Suskubkite atlikti skubius darbus, nes atidėti jie bus užvilkinti ilgam.

Mergelė –
Nereikėtų daug tikėtis sutuoktinio, taip pat jūsų skolininko, palaukite bent savaitės vidurio. Nepalanku investuoti, skolinti pinigus. Geras laikas įteikti susitaikymo dovaną tiek sutuoktiniui, tiek mylimam žmogui, draugui.

Svarstyklės –
Gera proga sudėlioti visus taškus tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose santykiuose. Vertėtų pasakyti viską, kas susikaupė, kad išsiaiškintumėte priežastį ir daugiau prie to nebegrįžtumėte.

Skorpionas –
Iš artimųjų sulauksite pagalbos, galimi rūpesčiai dėl vaikų. Būkit atidesni savo tėvams. Skubių reikalų tvarkymą, svarbius pokalbius atidėkite savaitės viduriui.

Šaulys –
Tinka tvarkyti skubius darbo reikalus ar ieškoti laikino uždarbio. Nors šios dienos pasiūlymai bus įdomūs, nevertėtų dėl jų apsispręsti dabar, atidėkite ketvirtadieniui.

Ožiaragis –
Būkite nuoseklūs ir atidūs darbe, o kilusias problemas spręskite dabar – jums pavyks su daug kuo susitarti, išsklaidyti įtarimus, nepasitikėjimą ir įgyti palankumą. Gera diena konsultuotis su netradicinės medicinos specialistu.

Vandenis –
Nesistenkite būti visada teisūs, bet ir nebūkite tikri dėl aplinkinių, savo partnerių teisumo. Visi klysta – visi žmonės. Verta ieškoti klaidų ir jas analizuoti, gilintis į patirtas pamokas, apibendrinti įgytą patirtį.

Žuvys –
Mokėkite ir nusileisti. Tiesa, sunkumai, kliūtys laikini: jau savaitės viduryje pasaulis sušvis naujomis spalvomis. Šiandien nebloga proga kreiptis į draugus finansinės pagalbos.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}