Antradienio horoskopas 02-22

Avinas – Įmanomas netikėtumas, nelaukta permaina. Pasijusite draskomas prieštaringų emocijų, jausmų. Galite nusivilti jums svarbiu asmeniu. Nereaguokite aštriai, jei kažkas pasirodys nepriimtina, būkite dėkingas už gerus ketinimus

Tauras – Būsite linkęs pataikauti savo ydoms, silpnybėms. Deja, noras erzinti, pavyduliauti gali jums stipriai pakenkti. Nederėtų aiškintis santykių su mylimu žmogumi. Verčiau parodykite geranorišką dėmesį, dosnumą. Neklimpkite į skolas.

Dvyniai – Panašu, kad jus nustebins netikėtas pranešimas, draugo, giminaičio ar visiškai nepažįstamo asmens skambutis. Ir artimos, ir tolimos kelionės šiandien jums gana pavojingos. Rimtų pasekmių gali sukelti klaidos, padarytos dėl jūsų užsispyrimo.

Vėžys –
Stokosite darnos, ramybės. Iš kolegų ir namiškių reikalausite didesnio atsakomybės jausmo, kantrybės, atsargumo. Vakare galite kažkur dalyvauti kartu su bendraminčių kompanija. Tai nepigiai kainuos.

Liūtas –
Rūpės pramogos ir pasimatymai. Atsipalaiduoti išties pravartu, kad įgautumėte daugiau energijos, kūrybingumo. Tačiau jauskite saiką ir atsakomybę. Venkite niekinti tuos, kurių nuomonė yra kitokia nei jūsų. Saugokite sveikatą.

Mergelė – Galite susidurti su netikėta dilema – nutylėti, meluoti ar vis dėlto atskleisti jausmus, faktus. Nepagailėkite pastangų harmonizuoti santykius su artimos aplinkos žmonėmis. Saugokitės seksualinės bei kitokios prievartos.

Svarstyklės – Turbūt blaškysitės, bandydamas išsiaiškinti santykius ir jausmus. Minutėlei persikelkite į svetimą kailį – tai turėtų padėti išspręsti nesutarimus. Ir neskubėkite nutraukti santykių, jei kažkas šiandieną nesugebės jums įtikti.

Skorpionas – Lengva ranka švaistysite pinigus arba juos imsite iš kitų. Nevertinkite visko vien iš materialiosios pusės ir nerizikuokite dėl laikinų vertybių. Prieš lįsdamas į skolas gerai pasvarstykite, ar tai būtina. Vakare tikėtini giminaičių, draugų vizitai.

Šaulys –
Diena nenuvils, jei geranoriškai bendrausite, mokėsite naudotis informacija, pastebėsite detales. Galite sulaukti telefono skambučio ar svečio, kuris jums primins įsipareigojimą. Kritiškai įvertinkite savo santykius, poelgius.

Ožiaragis –
Jums stigs dvasinės pusiausvyros, pasitikėjimo savimi. Galbūt prisiminsite kai kurias gyvenimo pamokas. Labai nenoriai taikysitės su tuo, kad vaikai ir kiti malonumai „kainuoja”. Venkite žaisti azartinius žaidimus, rizikuoti turtu, garbe.

Vandenis – Aktualūs bus ne tik asmeniniai, bet ir visuomenės reikalai. Pagalvokite, ar ne per daug ketinate imtis ant savo pečių. Panašu, kad patirsite romantišką jaudulį. Galite nukentėti dėl lengvabūdiško elgesio. Skirsite daug dėmesio higienai, grožiui.

Žuvys –
Tikriausiai atsiras painių, neatidėliojamų reikalų ir nebūsite apsaugotas nuo klaidų. Pavojingiausios būtų administravimo klaidos ir neapdairus elgesys su dokumentais. Atiduosite daugiau nei gausite. Galbūt teks tirtis sveikatą.

 

Šaltinis: vytautus.com