Kokia jūsų teigiamų emocijų spalva?

Psichologai mano, jog spalvos turi įtakos mūsų elgesiui. Astrologai tiki, jog gimimo mėnesis ir spalvos yra susiję. Visa tai sujungus yra aiškinama, jog jeigu dėvėsite savo sėkmės spalvos drabužius arba išdekoruosite savo kambarį ar darbo vietą atitinkama spalva, išryškės jūsų gerosios savybės ir lengviau įveiksite sunkumus. Taigi, pasiskaitykite.

Sausis. Jūsų spalva – karamelinė. Ši spalva padeda jums priimti teisingus sprendimus, siekti užsibrėžtų tikslų, suteikia atkaklumo ir užsispyrimo. Todėl atliekant įvairius darbus, šios spalvos aksesuaras būtinas, jei norite pasiekti geriausius rezultatus.

 

Vasaris. Jūsų spalva – alyvinė. Ši spalva jums suteikia stiprybės spręsti ne tik savo problemas, bet ir patarti kitiems bei juos užjausti. Ši spalva įkvepia jus keisti aplinką ir keistis patiems.

 

Kovas. Jūsų spalva – elektrinė. Užklupus abejonėms, rinkitės šią spalvą. Abejonės išsisklaidys ir viskas taps aišku. Ši spalva jums padės įgyvendinti svajones ir pagerins intuiciją.

 

Balandis. Jūsų spalva – ruda. Ruda suteikia jums aktyvumo, veiklumo ir iššūkių troškimo. Apsirengę šios spalvos drabužiais būsite drąsesni ir įdomesni aplinkiniams.

 

Gegužė. Jūsų spalva – žalia. Žalia išryškina jūsų emocijas, išlaiko vidinę pusiausvyrą ir suteikia dvasinės stiprybės. Jei kada pasidarys neramu, užsivilkite žalią drabužį ar įsivyniokite į žalią apklotą – tai padės jums nurimti.

 

Birželis. Jūsų spalva – auksinė. Aukso spalva – tarsi jungiamoji grandis su aplinkiniais. Ji padės jums užmegzti ir vystyti santykius su kitais žmonėmis ir išryškins jūsų sąmojingumą bei intelektą.

 

Liepa. Jūsų spalva – rožinė. Ši spalva jums padeda priimti teisingus sprendimus, šaltai reaguoti į nepalankius dalykus bei puikiai prisitaikyti prie kintančių gyvenimo sąlygų.

 

Rugpjūtis. Jūsų spalva – oranžinė. Oranžinė spalva jums padeda įkvėpti kitus žmones, išryškina jūsų teigiamas emocijas ir optimizmą bei suteikia jėgų įveikti sunkumus.

 

Rugsėjis. Jūsų spalva – mėlyna. Ši spalva paaštrina jūsų protą, padidina pastabumą ir darbingumą. Taip pat suteikia jums kantrybės atlikti pradėtus darbus iki galo.

 

Spalis. Jūsų spalva – žydra. Taikumas, ramumas ir savitvarda – būtent šias savybes išryškins žydros spalvos drabužiai ir aksesuarai. Jeigu jaučiate, kad laukia sunki ir įtempta diena, apsivilkite šios spalvos drabužius.

 

Lapkritis. Jūsų spalva – raudona. Raudona spalva jums suteikia energijos ir padidina galimybes atlikti kuo daugiau darbų. Ji nuteikia jus ryžtingai ir suteikia gyvenimui aistros.

 

Gruodis. Jūsų spalva – turkio. Kadangi labai mėgstate keliauti, ši spalva – būtina palydovė visose kelionėse. Ji padės jums patirti nuostabiausių įspūdžių ir pajusti gyvenimo skonį.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}