Septyni svarbiausi moters seksualumo požymiai

Alfa.lt

 

Jūs norite atkreipti vyrų dėmesį ir užkariauti jų širdis iš pirmo žvilgsnio? Tos srities specialistai pataria pasinaudoti paprastais patarimais, kurie padės jums tapti žavingesnėms ir seksualesnėms.

 

Plaukai

Jums reikėtų nusidažyti plaukus švelnesniais atspalviais. Pavyzdžiui, aukso, raudonos ar rudos spalvos atspalviais. Vyrų manymu, labai seksualiai atrodo moters ilgi ar vidutinio ilgumo plaukai.

 

Šokiai

Išmokite bent kelis šiuolaikinių šokių judesius. Jums tai labai pravers bet kuriame vakarėlyje.

 

Bateliai

Pamirškite batelius be pakulnės. Aukštakulniai (ne žemesni nei 6 centimetrų) visada labiau traukia vyrų dėmesį ir suteikia daugiau pasitikėjimo savimi.

 

Аromatas

Nusipirkite naujų gerų kvepalų arba naudokitės savo mėgstamais kitais aromatingais dalykais, kurie suteiktų galimybę pasijusti dar žavingesne ir seksualesne.

 

Odos priežiūra

Jei nepajėgiate pačios įveikti retkarčiais atsirandančių spuogelių, lankykitės pas kosmetologę. Įvairios odos procedūros padės atrodyti ne tik patrauklesnėms, bet ir pataisys nuotaiką.

 

Apatinis trikotažas

Vilkėkite tokį seksualų apatinį trikotažą, kuris jums labiausiai tinka. Tai padės jums ne tik paslėpti figūros trūkumus, bet ir išryškinti jos pranašumus. Be to, jausitės gerokai pakylėtos.

 

Lūpų dažai

Viliojamais laikomi tik ryškiaspalviai lūpų dažai. Todėl Merilyne Monroe, Catherine Zeta-Jones ir Odry Hepburn kosmetikos dėžutėje buvo ir yra tik raudonos spalvos lūpų dažai.