Bulvinė pica

Jums reikės:

5 bulvių;

prieskonių;

3 šaukštų grietinės;

4 kiaušinių;  

3 šaukštų kvietinių miltų;

500 gramų kiaulienos faršo;   

svogūno;

250 gramų fermentinio sūrio;

pipirų, druskos.  

 

Gaminimas

 

Bulves nuskutame ir sutarkuojame burokine tarka, paprieskoniuojame mėgstamais prieskoniais. Tolygiai paskirstome ant kepimo skardos.

 

3 kiaušinius, 3 šaukštus grietinės ir 3 šaukštus miltų išplakame ir užpilame ant bulvių.

 

Paruošiame faršą: įmušame 1 kiaušinį, dedame druskos, pipirų, pakepiname svogūnus ir viską gerai išmaišome. Faršą dedame ant skardoje išklotų bulvių, tolygiai paskirstome.

 

Kepame 200 C temp. apie 40 min. Baigiant kepti užtarkuojame sūrio ir pakepame kol jis išsilydys.

 

Tinka patiekti su mėgstamu padažu arba grietine.

 

Skanaus!

 

{parasas}