Bulvinė pica
Jums reikės:
5 bulvių;
prieskonių;
3 šaukštų grietinės;
4 kiaušinių;
3 šaukštų kvietinių miltų;
500 gramų kiaulienos faršo;
svogūno;
250 gramų fermentinio sūrio;
pipirų, druskos.
Gaminimas
Bulves nuskutame ir sutarkuojame burokine tarka, paprieskoniuojame mėgstamais prieskoniais. Tolygiai paskirstome ant kepimo skardos.
3 kiaušinius, 3 šaukštus grietinės ir 3 šaukštus miltų išplakame ir užpilame ant bulvių.
Paruošiame faršą: įmušame 1 kiaušinį, dedame druskos, pipirų, pakepiname svogūnus ir viską gerai išmaišome. Faršą dedame ant skardoje išklotų bulvių, tolygiai paskirstome.
Kepame 200 C temp. apie 40 min. Baigiant kepti užtarkuojame sūrio ir pakepame kol jis išsilydys.
Tinka patiekti su mėgstamu padažu arba grietine.
Skanaus!
{parasas}