Antakių forma išduoda moters charakterį

Antakių formą gali lemti greitai kintančios mados srovės, veido formos, šukuosenos, kuriamo įvaizdžio, žmogaus amžiaus ar gyvenimo situacijos keitimasis. Tačiau ne visos moterys pasirengusios vadovautis mados tendencijomis, dauguma vis dėlto linkusios turėti savo pamėgtos, jų nuomone tinkamiausios formos antakius. Tačiau tik nedaugelis žino, kad kaip tik ta pamėgtoji jų forma ir gali daugiausiai papasakoti apie tai, koks tos moters charakteris.

 

Amerikiečių visažistai nustatė dėsningumą tarp to, kokią antakių formą renkasi moteris, ir jos charakterio bruožų. Šias išvadas kiek vėliau patvirtino ir psichologai.

 

Paaiškėjo, kad tankius, tiesius ir tamsius antakius galima pamatyti ant rimtų, ryškių asmenybių, valingų ir atkakliai tikslo siekiančių moterų veidų.

 

Galima išskirti ir kitą tendenciją: tankūs antakiai dažniausiai rodo padidėjusį vyriškojo hormono testosterono kiekį moters kraujyje ir sufleruoja apie tai, kad ši moteris veikiausiai yra lygių lyčių galimybių idėjos šalininkė.

 

O jei savo antakius moteris visiškai išpešioja, palikdama tik plonutį siūlelį, veikiausiai tai reiškia, kad ji yra ar bent jau jaučiasi vieniša. Kuo labiau nereikalinga jaučiasi moteris, tuo siauresni jos antakiai.

 

O jei jos stilius – kiek įstriža tiese virš akies einantys antakiai, tarpusavyje sudarantys tarsi trikampį „stogelį“, galima spėti, kad tai nepastovi ir netgi šiek tiek infantili moteris.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}