Horoskopas penktadieniui 09-23

Avinas – Šiandien ne itin seksis konsultuotis teisės klausimais, mokytis ar dalyvauti intelektinėse diskusijose, ruošti publikacijas, nors galbūt kaip tik tai bus svarbu. Sudėtingų konkrečių klausimų nespręskite, nerizikuokite pinigais, turtu.

Tauras – Šiandieną nestigs darbų ir kalbų apie juos. Kai kurie jūsų motyvai, ketinimai bei poelgiai gali būti suprasti klaidingai arba, atvirkščiai, iššifruoti taip teisingai, kad nuo to tik blogiau jums. Galvokite, ką kalbate ir darote.

 

Dvyniai – Pasikliaukite savimi ir nepasakokite atsitiktiniams pažįstamiems nei apie savo laimėjimus, nei apie bėdas. Pasisaugokite finansinio ir kitokio išnaudojimo. Galbūt įsigysite neblogą pirkinį, bet išlaidų planas bus stipriai viršytas.

 

Vėžys – Diena nepalanki aktyviems veiksmams, konkretiems sprendimams. Būsite kupinas apgaulingų iliuzijų arba galite susidurti su intrigomis, apgaulėmis. Be rimto reikalo nesireikškite viešai, jei nenorite prisidaryti problemų.

 

Liūtas – Pasistenkite, kad nebūtų viešai aptarinėjami jūsų šeimyniniai nesutarimai, artimųjų trūkumai. Tikriausiai mėginsite susitarti dėl naujų užsakymų, pareigų, darbo ar pan. Konkretumo ir realių garantijų šiandien nesitikėkite.

 

Mergelė – Būsite linkęs bendrauti, dalintis idėjomis net su tais, kurie gali jomis savanaudiškai pasinaudoti ir palikti jus „ant ledo”. Toks patiklumas bus nuostolingas. Tačiau diena neturėtų nuvilti, jei praleisite ją ramiai, buitiškai.

 

Svarstyklės – Šiandien galite pakliūti į dviprasmiškas situacijas, jei pasiduosite abejotinoms pagundoms, silpnybėms. Tikėtina, kad gausite nerimą keliančią žinią iš artimo žmogaus. Nepraraskite budrumo kelyje.

 

Skorpionas – Viskas bus gana neblogai, jei rinksitės namų židinį, įprastą aplinką bei ramų laisvalaikį su šeima. Keisti eksperimentai bei nuotykiai nieko gero neduos. Pasisaugokite sukčių, aferistų, ir pats nesukčiaukite.

 

Šaulys – Šiandien nerimą gali kelti mylimas žmogus, vaikai. Jei buvote paskyręs pasimatymą, neatsisakykite jo, bet nesiveržkite į abejotinus nuotykius. Kažin ar verta pradėti rizikingą žaidimą. Netrukus galite pasigailėti dėl savo avantiūros.

 

Ožiaragis – Šiandien savo aplinkoje pastebėsite nemalonių smulkmenų, trikdančių harmoniją. Turbūt visaip stengsitės užpildyti kai kurias savo žinių, darbų ar piniginės spragas. O gal kažkas primins negrąžintą skolą, paprašys nemalonios paslaugos.

 

Vandenis – Diena nepašykštės emocinės įtampos asmeniniuose santykiuose. Niekur neskubėkite, nedarykite spaudimo ir jam nepasiduokite. Mažiau kreipkite dėmesio į artimų žmonių kaprizus, ypač jei jie nepagrįsti.

 

Žuvys – Jei ieškosite nuotykių, jų rasite, bet džiaugsitės neilgai. Po to ateis metas mokėti už malonumus. Atiduokite skolas, atsikratykite susikaupusio šlamšto, išmeskite nereikalingus dokumentus.

 

Šaltinis: vytautus.com