Mažeikių savivaldybės vadovai dalyvavo konferencijoje

Vakar, rugsėjo 15 dieną, Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotojas Kęstutis Bartkevičius ir Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Romaldas Paradnikas dalyvavo konferencijoje „2007-2013 ES parama Mažeikių rajone ir galimybės 2011-2013 m.“ 

Organizatoriai Mažeikių verslininkų asociacija sukvietė į šią konferenciją ne tik savo narius, bet ir kitus verslininkus, žmones, kuriems aktuali konferencijos tema.

 

Vicemeras K. Bartkevičius pasveikino ir pasidžiaugė gausiai susirinkusiais dalyviais ir dėkojo Lietuvos verslo paramos agentūrai, taip pat Mažeikių verslininkų asociacijos atstovams už tokią galimybę – sudarytas sąlygas mažeikiškiams ir verslininkams pabendrauti ir pasidalinti patartimi.

„Informacija šiais laikais yra pats svarbiausias, pats vertingiausias dalykas ir ypač jei informaciją derinsime su laiku ir geromis idėjomis. Verslui tai bus didžiulė pagalba“, – apie konferencijos naudą kalbėjo MVA prezidentas Virgilijus Radvilas.

 

Pranešimus skaitė Lietuvos verslo paramos agentūros (LVPA) Projektų valdymo departamento direktorė Lina Bružaitė,  LVPA Projektų valdymo departamento Mokslinių tyrimų ir technologinės plėtros projektų valdymo skyriaus vyresnysis projektų vadovas Gytis Petrukaitis, Projektų valdymo departamento Verslo projektų valdymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Agnė Vaitkūnienė, Projektų valdymo departamento Verslo projektų valdymo skyriaus vyresnioji projektų vadovė Irma Slavinskienė bei Plungės teritorinės darbo biržos Mažeikių skyriaus vedėja Alfreda Normantienė.

Pagrindinis konferencijos tikslas – pristatyti ir detalizuoti ES struktūrinių fondų paramos įsisavinimo  pagrindines problemas Lietuvoje ir Mažeikių rajone, parodyti sėkmingų ES struktūrinių fondų lėšų įsisavinimo pavyzdžius, pranešti apie galimybes kreiptis dėl ES finansavimo pagal šiuo metu galiojančias priemones bei supažindinti dalyvius su galimybe kurti naujas darbo vietas.   

 

 

Mažeikių rajono savivaldybė, ryšių su visuomene skyrius

 

{parasas}