Horoskopas trečiadieniui 08-24

Avinas – Teks darbuotis negailint jėgų, jei norite įrodyti, kad esate šio to vertas. Tačiau pasistenkite nepakenkti savo ir kitų sveikatai, siekdamas bet kokia kaina gauti maksimalų rezultatą. Gali susikomplikuoti gana svarbūs santykiai.

Tauras – Jei galvojate apie reformas darbe, pareigų pakeitimą, įsidarbinimo galimybę, tai pats metas pasikalbėti su asmeniu, kuris gali pastūmėti reikalus pirmyn. Tačiau nauja veikla pareikalaus valios, sveikatos ir žada gana nedidelį atlygį.

 

Dvyniai – Itin gilinsitės į savo vidaus pasaulį, stengsitės suvokti, kokią kryptį turite pasirinkti. Tikriausiai kils noras grįžti prie užmiršto reikalo, pomėgio. Būkite labai atidus ką nors pasirašinėdamas, pirkdamas, ką nors svarbaus kalbėdamas.

 

Vėžys – Seksis geriau, jei nekonfrontuosite su kolektyvu, artimaisiais. Nuobodžiauti neteks ne tik dėl suaktyvėjusio bendravimo, bet ir dėl naujos veiklos ar hobio. Galite gauti žinią ar pasiūlymą, kuris vers koreguoti planus, ieškoti teisybės.

 

Liūtas – Šiandien jau tvirčiau savo rankose laikysite gyvenimo vairą, nebeskrajosite padebesiais. Nors ir reikės taikytis prie aplinkybių, žmonių, tačiau jūsų balsas jau bus aiškiau girdimas. Abejotina pramoga gali per daug kainuoti.

 

Mergelė – Šios dienos įvykiai tam tikra prasme paveiks jūsų darbo ar verslo eigą bei rezultatus. Tikėtina, kad teks aktyviau tvarkyti turto, pinigų reikalus, gilintis į skaičius, buhalterinius popierius ar kitus dokumentus.

 

Svarstyklės – Galbūt kažkas pakryps ne ta linkme, kaip tikėjotės, arba teks susitaikyti su sprendimu ir pateiktais faktais. Prisiminsite praeities pamoką, sutiksite žmogų, kuris daug reiškė jūsų gyvenime. Galite dar kartą išgyventi skyrybų nuotaikas.

 

Skorpionas – Seksis organizuoti, daryti įtaką kitiems. Tikėtina kūrybinė sėkmė, sportinis laimėjimas. Panašu, kad kažkam nušluostysite nosį. Gausite norimą informaciją, susitarsite dėl sutarties ar susitikimo, pasimatymo. Tačiau galima bauda, nuostolis.

 

Šaulys – Tikėtina situacija, reikalaujanti įgūdžių. Profesinėje veikloje galimos permainos arba darbų antplūdis, dėl kurio kažką aukosite, bet bus verta tai daryti. Mėginant įsidarbinti gali užkliūti jūsų kvalifikacijos ar kompetencijos stoka.

 

Ožiaragis – Vis dar tvyros įtampa santykiuose su aplinkiniais, bet ji turėtų darytis pozityvesnė, skatinanti pasitempti, būti vertam stiprių priešininkų, konkurentų. Reikėtų kontroliuoti savo žodžius, nežadėti neįmanomų dalykų.

 

Vandenis – Privalote susirūpinti ir imtis visų reikiamų priemonių, jei turite finansinių ar teisinių problemų. Galbūt teks aiškintis su kreditoriais, mokesčių pareigūnais. Skubios piniginės pagalbos gali prireikti meilės partneriui arba šeimos nariui.

 

Žuvys – Pravartu tvarkyti teisinius formalumus, jei tai aktualu. Jūsų mintys suksis apie studijas, keliones. Galimi poelgiai, kurie šiek tiek prieštaraus jūsų principams ir moralei. Stenkitės, kad jūsų nepergudrautų, neįviliotų į slaptus spąstus.

 

Šaltinis: vytautus.com