2009 m. balandžio 24 d. Penktadienis

114 metų diena, 17 metų savaitė.

Saulė teka 05:55, leidžiasi 20:40. Dienos ilgumas 14:45. Oro temperatūra dieną nuo +7 iki +9, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 0-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +1 iki +3, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 0-2 m/s.

Dienos patarimas – Mylėti kokią nors butybę, vadinasi, sutikti su ja senti. (A. Kamiu)

Dienos prietaras – Jei iš lovos išlipai dešine koja, bus gera diena.

Sveikiname – Kantrimus, Gražvydas, Fidelius,  Ervinas.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.28 3,42 2.94 1,52
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,24 2.90

1,50

 

Dienos vaizdelis.

 

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)

Diena turėtų būti gera, tačiau dar nevertėtų griebtis naujų darbų, planų. Seksis pakovoti už savo interesus. Gali būti, kad šeima, partneriai kels didelius reikalavimus, vers įsipareigoti, prisižadėti. Sušvelninti situaciją padės humoras.
    
Tauras (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Šiandien trauksite kitų dėmesį savo originaliu elgesiu ar kalbomis, paslaptingumu. Labai svarbu būti nuosekliam, neskatinti aplinkinių pavydo ir intrigų bei apkalbų, saugoti paslaptis. Saugokite ir sveikatą, nes gali paūmėti lėtinė liga.
     
Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)
Domėsitės tuo, kad verda aplink jus. Jausite silpnybę naujovėms, netikėtumams, diskusijoms bei spontaniškiems susibūrimams, renginiams Draugai, pažįstami gali raginti jus rizikuoti. Nepraraskite savisaugos instinkto.
     
Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)
Turėsite galimybių sustiprinti savo autoritetą, pelnyti didesnį populiarumą darbe, ypač jei galite pasiūlyti naują, originalų veiklos planą. Tačiau galimas ir išbandymas, jei neseniai padarėte klaidingą žingsnį. Dabar teks už tai atsakyti.
    
Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)
Aktyviai reikšitės, jeigu dirbate turizmo, žiniasklaidos, švietimo srityje. Turbūt nardysite po informacijos jūrą su nepaprastu polėkiu. Galbūt ruošitės kelionei ar į ją leisitės. Atsargiai kelyje.
    
Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Būsite labai išlaidus ir galite iššvaistyti kur kas daugiau nei leidžia jūsų galimybės. Gali būti, kad jus itin vilios seksas arba domins žmogiškos psichologijos gelmės. Galbūt į meilės voratinklį įsipainios artimas žmogus ir jam prireiks patarimo.
     
Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)
Diena vers skubėti tvarkant įvairius reikalus. Juos reikės padaryti vienu metu ir dar spėti pasikalbėti su daug žmonių. Gali kilti įtarimų dėl mylimo žmogaus elgesio. Panašu, kad neatsisakysite pasilinksminti, jei atsiras smagi draugija.
     
Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Būsite energingai nusiteikęs arba jūsų veiklumą skatins aktyvūs draugai, kolegos. Stenkitės darbuotis nuosekliai, be blaškymosi. Jei rūpinatės įvaizdžiu, tikriausiai įsigysite madingą daiktą. Vakaras žada intriguojamą flirtą.
     
Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Pažįstamas žmogus, draugas gali kreiptis dėl paskolos ar tarpininkavimo. Arba šito iš jo prireiks jums. Nepaprastai trauks pramoginiai renginiai, pasirodymai, nuotykiai, meilės malonumai, o gal ir azartiniai žaidimai. Nusimato daug įspūdžių.
     
Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
Šiandien gali iškilti būtinybė suderinti šeimos narių interesus, išsiaiškinti santykius. Su kategoriškomis ambicijomis, jei jos jus užvaldys, toli nenuvažiuosite – galite įsivelti į ilgalaikius konfliktus. Būkite supratingas, kantrus.
     
Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Komercinė, intelektinė veikla turėtų sektis be priekaištų. Vikriai suksitės ir aptarnavimo, tarpininkavimo sferose. Tačiau problemų gali kilti dėl perdėto skubėjimo, blaškymosi vienu metu tarp daugybės reikalų.
     
Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Šiandieną daugiausiai galvosite apie pinigus, gerovę. Svarbu gerai sutarti su aplinkiniais, girdėti tai, kas gali būti naudinga jūsų verslui, šeimos gerovei. Tik neskubėkite pernelyg pasiduoti kitų įtakai ir daug iš jų tikėtis.

 

 

www.vytautus.com