Ką apie tavo stilių sako Zodiako ženklas?

Avinas. Po šiuo ženklu gimę žmonės mėgsta raudoną spalvą. Jie seka mada ir nebijo išsiskirti iš minios. Jiems sekasi versle, todėl dažnai vilki ir klasikinius, nepriekaištingus kostiumus, kuriuos pagyvina raudonu kaklaraiščiu, rankine ar marškiniais.

Kadangi Avinas valdo galvos sritį, šio ženklo atstovai mėgsta stilingas kepures, skareles ir beretes. Jei Avinas nuplinka, jis verčiau nusiskus ir likusius plaukus, nei vaikščios su šviečiančia plike.

 

Jautis. Šie žmonės vertina patogius drabužius. Mėgstamiausi – suknelės ir kostiumai iš lino, medvilnės ir šilko. Retas Jautis rengiasi pagal naujausią madą. Jiems patinka itin kokybiški drabužiai, bet stengiasi jų įsigyti su nuolaidomis.

 

Jų aistra – dizainerių išparduotuvės. Tai žemės ženklas, kuriam patinka neutralios spalvos ir žemės atspalviai. Jautis atsakingas už kaklą ir gerklę, todėl šio ženklo atstovai mėgsta puoštis auksinėmis grandinėlėmis, kitais kaklo papuošalais, skarelėmis ir kaklaraiščiais.

 

Dvyniai. Jų spintoje rasite įvairiausių stilių drabužių bet kokiai progai! Dvyniai mėgsta spalvas ir jaunatvišką stilių. Dieną dažniausiai vilki seksualius mėlynus džinsus ir berankovius marškinėlius, o vakare juos galima išvysti pasipuošusius ilga aksomine suknele ar prabangiu kostiumu. Dvyniai valdo rankas, tad mėgstamiausi jų aksesuarai – apyrankės, dailūs žiedai, laikrodis. Jų spintoje galima rasti ir daugybę rankinių.

 

Vėžys. Gražūs, minkšti, moteriški, vintažiniai drabužiai… Taip būtų galima apibūdinti apdarus, kurie kabo Vėžio moters spintoje. Vyrai linkę nuolat dėvėti mėgstamiausius drabužius, net kai šie smarkiai susidėvėję.

 

Vėžiui nekils rankos išmesti senų marškinėlių iš Bon Jovi koncerto, nes jie sukelia prisiminimus. Patinka švelnios spalvos, ypač balta ir pasteliniai atspalviai. Papuošalai – sidabras ir perlai. Tiek vyrai, tiek moterys vertina minkštas, jaukias medžiagas: flanelę, medvilnę, veliūrą, aksomą.

 

Liūtas. Šio ženklo atstovai mėgsta prabangą. Jų spintos didelės, pilnos dailių ir brangių ar bent jau brangiai atrodančių drabužių. Panašiai atrodo ir jų papuošalų dėžutės. Liūto spintoje rasite blizgančių ryškių spalvų marškinėlių, sijonų, suknelių iš atlaso ir šilko.

 

Jiems taip pat patinka gyvūnų kailio imitacijos. Pirmenybę teikia dizainerių kūriniams. Mėgstamiausios spalvos – raudona ir aukso. Perka drabužius, kurie jiems padeda išsiskirti iš minios. Liūtai negali be papuošalų, ypač mėgsta auksinius.

 

Mergelė. Gimusieji po šiuo ženklu visada atrodo nepriekaištingai. Jie didelį dėmesį skiria detalėms, todėl net vilkėdami kasdienius drabužius atrodo tvarkingai ir stilingai. Mergelės mėgsta mėlyną spalvą, dažnai vilki prigludusius, konservatyvius kostiumus.

 

Drabužiams kelia didelius reikalavimus ir niekada nedėvės iššaukiančių, per mažu ar trumpam į madą atėjusių drabužių. Mergelės mėgsta nuolaidas ir jas užuodžia iš tolo. Jų apranga dažniausiai tobulai dera su papuošalais.

 

Svarstyklės. Jos dievina drabužius! Gimusieji po šiuo ženklu domisi mada ir visada stengiasi atrodyti kuo geriau. Kadangi Svarstyklės – romantiškas ženklas, daugelis moterų renkasi nėriniuotas palaidines ir sijonus, gėlių raštus, moteriškas sukneles ir daug papuošalų.

 

Vyrai gerai atrodo vilkėdami tiek kasdienius, tiek proginius drabužius. Jų kostiumai – nepriekaištingai pasiūti, o šilkiniai kaklaraiščiai dera prie pastelinių atspalvių marškinių. Abi lytys dievina kvepalus ir naudoja juos kasdien. Po šiuo ženklu gimę žmonės nemėgsta atrodyti iššaukiančiai – jie traukia akį todėl, kad yra tikrai stilingi.

 

Skorpionas. Tai itin seksualus ženklas. Net jei sutiksite Skorpioną, mūvintį apsmukusias kelnes ir vilkintį paprastus marškinėlius, galite būti tikri, kad po jais slepiasi kur kas seksualesni rūbeliai. Vyrams patinka šilkiniai apatiniai, moterims – itin gundantys, nėriniuoti, bet ne pernelyg romantiški.

 

Šio ženklo atstovai mėgsta juodą, pilką spalvą, bet turi ir raudonojo vyno spalvos drabužių. Mėgsta palikti vietos vaizduotei, bet jų drabužiai vis tiek seksualūs. Moterys mieliausiai avi seksualius aukštakulnius ar ilgaaulius batus. Paslaptingumo suteikia tamsūs akiniai.

 

Šaulys. Jie myli laisvę, todėl ir jų drabužiai – patogūs, sportiniai. Šauliai mėgsta blukintus džinsus, laisvus marškinėlius, džemperius ir švarkus. Greičiausiai turi ne vieną porą sportinių batelių. Šaulio įvaizdis – gaivus ir nesuvaržytas, mėgstamiausios spalvos – mėlyna, violetinė.

 

Moterys mėgsta ir alyvinius, rožinius, melsvus atspalvius. Vyrai dažniausiai dėvi marškinėlius ir džemperius su mėgstamiausių komandų pavadinimais. Jiems patinka ir flaneliniai šortai, liemenės, odiniai švarkai.

 

Ožiaragis. Jie labai rimtai žiūri į savo aprangą. Ožiaragiai ieško aukštos kokybės, dažnai dizainerių, drabužių. Paprastai dėvi kokybiškus, gerai pasiūtus apdarus. Spalvos – pilka, ruda, truputis mėlynos ir chaki. Jiems patinka išsiskiriantys, bet neiššaukiantys drabužiai.

 

Daug pinigų išleidžia lagaminėliams, rankinėms ir piniginėms. Mėgsta patogius, bet stilingus drabužius ir niekada neišeis į gatvę su treningais, nebent tai būtų dizainerio kūrinys. Ožiaragiams patinka deimantai ir spindesys. Jų stilių galima apibūdinti kaip saikingą eleganciją.

 

Vandenis. Jie pirmieji išbando naujus įvaizdžius ar net patys juos sukuria. Pasižymi individualiu stiliaus pojūčiu. Jiems nesvarbu, kad kutais puoštas švarkelis bus nebemadingas ateinantį sezoną – greičiausiai jį dėvės tol, kol šis vėl grįš į madą! Mėgsta 7-ojo ir 8-ojo dešimtmečio stilių.

 

Sugeba suderinti nesuderinamus drabužius, nebijo laužyti taisyklių. Vandeniai mėgsta atrodyti kitaip nei daugelis ir nebijo būti pavadinti keistuoliais. Jiems patinka viskas, ką jie dėvi, nes tai atspindi jų asmenybę.

 

Žuvys. Šis ženklas valdo pėdas, todėl daugelis Žuvų dievina batus. Abiejų lyčių atstovai turi daugybę batų porų. Tai didžiausi svajokliai iš visų Zodiako ženklų, galbūt todėl moterims patinka romantiški drabužiai, perregimi ir žvilgantys audiniai. Vietoj kelnių mieliau renkasi suknelę ar sijoną.

 

Mėgstamiausia spalva – žaliai mėlyna, todėl jų spintose vyrauja jūros atspalviai. Dievina papuošalus: auksinius, sidabrinius, su brangiais akmenimis ar šiltus rankų darbo kūrinius.

 

{parasas}