„ORLEN Lietuva“ paskelbta Lietuvos metų eksportuotoja

Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) paskelbė naftos perdirbimo bendrovę „ORLEN Lietuva“ 2010 m. Lietuvos metų eksportuotoja. Šis įvertinimas įteiktas iš viso 17 didžiųjų, vidutinių ir smulkių įmonių iš įvairių šalies pramonės sektorių.

Į nominaciją pretendavo Lietuvos įmonės, gaminančios lietuviškos kilmės produkciją bei ją eksportuojančios ar teikiančios eksporto paslaugas. Pareiškėjai vertinti pagal darbuotojų skaičių, visos produkcijos ir paslaugų apimties bei eksporto padidėjimą.

 

Rodikliai lyginti su praėjusiais finansiniais metais. Taip pat įvertinti papildomi kriterijai – darbo našumas, investicijos, tarptautinių vadybos ir kokybės standartų diegimas ir taikymas.

 

2010 metais „ORLEN Lietuva“ įgyvendino esamų įrenginių atnaujinimo projektus, kurie leidžia užtikrinti saugų ir nepertraukiamą gamybos procesą bei gaminamų naftos produktų atitikimą naujiems Europos Sąjungos reikalavimams.

 

Bendrovės veikla atitinka griežtus tarptautinius Integruotos vadybos sistemos standartus, pagal kuriuos dirba daugelis ES įmonių, orientuotų į ilgalaikius planus ir kokybę.

 

Šaltinis: orlenlietuva.lt

 

{parasas}