Mažeikių policija prašo atsiliepti įvykio liudininkus

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, kad 2011-05-06 17.40 val. prie prekybos centro MAXIMA, Mažeikiuose, Laisvės g., dviejų nepažįstamų asmenų sumuštas S. S., gim.1970 m., gyv. Mažeikiuose, Mindaugo g.

Greitosios medicinos pagalbos nukentėjusysis buvo nuvežtas į Mažeikių ligoninę, vėliau išvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę, o 2011-05-12 01.11 val. reanimacijos skyriuje mirė.

 

Mažeikių rajono policijos komisariatas prašo atsiliepti asmenis, kurie matė šį įvykį. Ikiteisminio tyrimo duomenimis, įvykį matė moteris, išėjusi iš parduotuvės, kuri nešėsi gėles, supakuotas popieriuje, o pamačiusi mušamą pilietį, šaukė, kad nemuštų.

 

Nukentėjusysis buvo pargriautas ant raudonos spalvos automobilio „Volkswagen Passat“.

 

Tyrėjai prašo atsiliepti įvykį mačiusią moterį, automobilio „Volkswagen Passat“ vairuotoją ir keleivius, bei kitus asmenis, mačiusius įvykį ir galinčius suteikti naudingos informacijos įvykiui ištirti, kreiptis į Telšių aps. VPK Mažeikių rajono policijos komisariatą telefono numeriais: (8 443) 98 150 / 98 151, 112 arba darbo valandomis atvykti į 244 kab.

 

Būsime labai dėkingi.

 

Mažeikių policijos komisariato informacija

 

{parasas}