Horoskopas trečiadieniui 04-27

Avinas – Šiandien sukelsite ištisą grandininę nervinę reakciją, jei elgsitės su kitais taip, tarsi jūsų interesai būtų patys svarbiausi, arba jei kaltinsite juos arogancija, nesiskaitymu. Situaciją pagerintų nuoširdžios pastangos bendradarbiauti, susitarti.

Tauras – Galite susidurti su kitų žmonių priešiškumu ir nebyliu užsispyrimu. Tuomet stengsitės juos sutrikdyti netikėtais manevrais. Neįsipareigokite labiau, nei leidžia jūsų galimybės ir reikalauja situacija.

 

Dvyniai – Svajosite apie dideles gyvenimo permainas, galbūt kažką mėginsite įgyvendinti, tačiau tai ne vienos dienos darbas. Realiai ir kantriai tam ruoškitės. Daug kas priklausys nuo to, koks jūsų autoritetas ir kaip mokate bendradarbiauti.

 

Vėžys – Susiklosčiusi situacija reikalaus ryžtingų veiksmų ir sprendimų. Oficialūs pokalbiai bus labai įtempti. Jūsų ambicijos gali būti nesuprantamos kitiems ar tiesiog jiems nepatikti. Panašu, kad teks rimtai pakovoti arba ilgai laukti rezultatų.

 

Liūtas – Visas jėgas teks atiduoti darbui, jei norite, kad jis būtų produktyvus. Tačiau jums pavyks sau palengvinti užduočių sprendimą, jei pasitelksite į pagalbą gerus pažįstamus, bendraminčius. Netikėtai galite gauti puikų pasiūlymą.

 

Mergelė – Šiandien nestigs įvairių reikalų ir darbo, bet trūks jėgų ir palaikymo. Galbūt susidursite su aplinkinių nenoru ar nesugebėjimu jūsų suprasti. Tikėtinos aktualijos, susijusios su medicina, ligoniais, vaistais, socialine sfera.

 

Svarstyklės – Būsite emocionalus, aktyvus, tačiau nepatartina verstis per galvą stengiantis nudirbti krūvą darbų ne pagal jėgas. Tausokite sveikatą. Vakare nusimato pavojingas netikėtumas.

 

Skorpionas – Jums seksis įtaigiai kalbėti, siekti naudos. Galbūt stengsitės realizuoti savo poreikius, keisdamas aplinką ar klausytojus, gudriai manipuliuodami kitais. Tikriausiai jausite didelį nerimą dėl savo ateities, materialinės gerovės, verslo.

 

Šaulys – Ši diena nebus kažkuo išskirtinė, tačiau įmanomas netikėtas susitikimas su senu pažįstamu arba gausite žinią, kuri nustebins. Galbūt draugai ar giminaičiai pageidaus, kad jūs labiau įsigilintumėte į jų problemas ir padėtumėte jas išspręsti.

 

Ožiaragis – Šiandien nepajėgsite tiek suspėti, kiek norėtumėte. Jei turite sukaupęs kokių nors ypatingų žinių, gebėjimų, pavyks sublizgėti. Tačiau jei tikitės padaryti įspūdį paviršutiniškais įgūdžiais arba agresyviu įžūlumu, teks nusivilti.

 

Vandenis – Šiuo metu būkite santūresnis ir labiau kontroliuokite savo jausmus. Nors naujos pažintys, meilės ryšiai suteiks ypatingų vilčių bei potyrių, tačiau tai gali būti susiję su tam tikra rizika. Pasidomėkite savo vaikų poreikiais bei interesais.

 

Žuvys – Nors mintys suksis apie pramogas, romantiką, tačiau ramybės neturėsite dėl nesibaigiančių pareigų. Vis dėlto panašu, kad jau sklandžiau pajudės anksčiau pradėti darbai.

 

Šaltinis: vytautus.com