2010 m. Balandžioo 17 d. Šeštadienis

107 metų diena, 15 metų savaitė. 

Saulė teka 06:15, leidžiasi 20:23. Dienos ilgumas 14:08. Jaunatis.

Oro temperatūra dieną +4 iki +6, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį +5 iki +7, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Yra pradžia – bus ir galas. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Anicetus, Dravenius, Skaidras, Robertus.

Dienos horoskopas:

Avinas – nevarginkite savęs nei sunkiais darbais, nei atsakomybe. Šiandien pakaks norinčių jums padėti. Tai meilės diena, taikykitės su tais, kuriuos mylite, pasistenkite kuo daugiau dėmesio, šilumos jiems skirti.

Jautis – įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius su artimu žmogumi. Palanku spręsti skolų (savo) grąžinimo klausimą.

Dvyniai – palankus metas, imkitės to, kas kažkada nepavyko, jums tikrai turėtų pasisekti. Palanku užmegzti naujas pažintis su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, gerai vykti į viešnages. Nepraleiskite progos meilės pasimatymui.

Vėžys – esate gana kategoriški, bet tai gerai, nes reikia atsikratyti iliuzijų ir pasirinkti ką nors viena.

Liūtas – artėja geros permainos, tiesa, nelaukite jų šią savaitę, dar pakentėkite ir neskubinkite įvykių. Kita vertus, svarbių susitikimų ir skubių reikalų tvarkymo rytdienai atidėti nereikėtų.

Mergelė – ramus laikas, geras svajoti ir ilsėtis. Būtinai susitikite su geru draugu, mylimu žmogumi. Pasistenkite vakarą paskirti tik tiems, kuriuos mylite.

Svarstyklės – netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko prasmę, rasti išeitį. Dabar svarbu neprisirišti prie praeities, prie buvusių laimėjimų, senų draugų (kurie išdavė ar tiesiog nepateisino jūsų pasitikėjimo).

Skorpionas – tikėkite savo jėgomis, nepanikuokite, neatsisakykite senų, gerų sumanymų: būtent dabar gali ateiti išganinga mintis ir palankiai susiklostyti aplinkybės.

Šaulys – verta užsiimti atidėtais reikalais, ieškoti dingusių dokumentų ar daiktų. Ir susitikite su žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko, aplankykite senus draugus, jie laukia jūsų dėmesio. Gautą informaciją įsidėmėkite.

Ožiaragis –  neskubinkite įvykių, niekur nesiveržkite, kitaip pasijusite, kad atsidūrėte aklavietėje. Verta imtis to, ką kažkada darėte, susitikti su senais draugais, ir reikalai pajudės.

Vandenis – nors jums ši diena sėkminga, tačiau skubėti vis vien nepatartina. Būsite išradingesni, kūrybingesni, o tai padės išspręsti problemas. Tai meilės metas – netikėtas naujas jausmas, o gal susitikimas su senu gerbėju?

Žuvys – siekite likti kantrūs, paslaugūs. Palanku imtis seniai suplanuotų, bet atidėtų, uždelstų darbų. Šiandien jums viskas bus naudinga, ir ne tik kaip įdomi, naudinga pamoka: nesėkmė privers rasti išeitį.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}