2010 m. Gegužės 23 d. Sekmadienis

143 metų diena, 20 metų savaitė.  

Saulė teka 05:02, leidžiasi 21:30. Dienos ilgumas 16:28. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną +18 iki +20, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį +9 iki +11, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Gerbk save, ir kiti tave gerbs. (LIAUDIES IŠMINTIS) 

Sveikiname – Gertautus, Tautvydes, Ivonas, Žydrūnes, Žydrūnus.

Dienos horoskopas:

Avinas – panašu, kad neatsispirsite meilės aistroms ir tai kels vidinę sumaištį. Galite pasipelnyti per laikiną darbą, paveldėjimą ir pan. Nežaiskite su ugnimi, jeigu esate kam nors įsiskolinę ar įsipareigoję.

Jautis – tikėtini reikalai, susiję su tolimesnėmis išvykomis, užsienio ryšiais. Panašu, kad teks demonstruoti profesinius sugebėjimus.

Dvyniai – šiuo metu jums rūpės valdžios, konkurencinės kovos, profesinių sugebėjimų klausimai. Galbūt teks bylinėtis, įrodinėti, kad kažkas jums skolingas ar reikalauti išpildyti anksčiau duotą pažadą.

Vėžys – ši diena pralėks nepastebėta, nes laiką ryte rys įvairūs darbai, susitikimai. Pravartu skirti laiko kūrybai bei visuomeninei veiklai. Bandykite įgyvendinti naujas idėjas į pagalbą pasitelkdami bendraminčius. Itin svarbu sumaniai, atsakingai derėtis.

Liūtas – ši diena bus gana keista. Viską darysite lyg snausdami ar apsvaigę. Pavojinga vartoti alkoholį, slopinančius vaistus. Pasisaugokite gudrių aferistų, duodančių truputį, o atimančių daug. Ir patys nesipykite su įstatymu bei sąžine.

Mergelė – neblogas metas dalykiniams sprendimams, naujų ryšių užmezgimui. Galite tvarkyti reikalus, susijusius su organizacine, visuomenine, politine veikla. Vienareikšmio pritarimo nesulauksite – vieni girs, kiti kritikuos.

Svarstyklės – šiandien galite gauti neplanuotų pinigų, pagaliau susitvarkyti nuomos reikalus ar sudaryti nekilnojamojo turto pirkimo-pardavimo sutartį. Vis dėlto derėtų elgtis labai apdairiai, ypač jei ketinate kažką parduoti, išnuomoti.

Skorpionas – šiandien teks nemažai bendrauti. Mokėsite išsinarplioti iš keblių situacijų, numatyti įvykių eigą, pašnekovų manevrus. Gali kilti noras bet kokiu būdu išgauti svetimą paslaptį. Tikriausiai jums pavyks. Tik abejotina, kad tai nudžiugins.

Šaulys – slaptos problemos kunkuliuos jūsų viduje, tuo tarpu išoriškai viskas atrodys ramu. Turbūt kažko nekantriai lauksite, tikėsitės iš partnerių, artimųjų. Aktualaus skambučio ar vizito išties turėtumėt sulaukti. Panašu, kad išsiverš emocijų ugnikalnis.

Ožiaragis – šiandien sugebėsite rasti bendrą kalbą su įvairiausiais žmonėmis, o ypač su priešinga lytimi. Galite tikėtis puikių pasiūlymų, patarimų. Tačiau taps visiškai aišku, kad „netepsi – nevažiuosi”, neduosi – vadinasi, ir negausi.

Vandenis – šiandieniniai kontaktai vers įsitempti ir susikaupti. Galbūt teks demonstruoti profesinius sugebėjimus, ginti savo teises. Jei jaučiatės teisūs, nieko nebijokite ir netylėkite. Būkite dėmesingi mylimam žmogui.

Žuvys – neužtenka norėti kažkam padaryti įspūdį, sublizgėti, dar reikia mokėti tai daryti subtiliai, nežeminant pašnekovo, oponento. Neatsargiai mesta replika, kategoriškas pareiškimas gali grįžti nemaloniu bumerangu.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}