Sekmadienio receptas
Ant grotelių kepti šonkauliai
Jums reikės:
1 kg kiaulienos šoninės su šonkauliais
0,5 stiklinės aliejaus
2 šaukštų aštraus aitriųjų paprikų padažo
1 šaukštelio maltų pipirų
2 paprikų (po vieną raudoną ir žalią aitriąją papriką)
druskos
Paruošimas:
Aliejų sumaišykite su aitriųjų paprikų padažu, maltais pipirais, druska ir žiedeliais pjaustytomis paprikomis.
Šoninę supjaustykite porcijomis taip, kad kiekvienoje būtų po vieną šonkaulį, lengvai pamuškite, formuokite iš jos kuo apvalesnius blynelius, užpilkite juos paruoštu marinatu ir palaikykite valandą šaldytuve.
Tada šonkaulius dėkite ant įkaitintų grotelių ir kepkite nuolat apversdami, kol viršus pasidengs traškia plutele.
Skanaus!
{parasas}