Horoskopas penktadieniui 08-26

Avinas – Jums gali pavykti ką nors svarbaus nuveikti savo darbe, ir tai bus gera pradžia jūsų tolesnei sėkmei. Būkite dėmesingesni artimiesiems – kitaip galite išprovokuoti krizę šeimoje.

Tauras – Šiandien stenkitės mažiau dirbti, anksčiau pradėti ilsėtis. Neribokite savęs privalomais darbais, įsipareigojimais, atsirinkite tik privalomą menkiausią kiekį.

Dvyniai – Savijauta puiki, tačiau nieko jėga nedarykite ir niekur nepersistenkite. Labiau įsiklausykite į nuojautas bei partnerių nuomonę ir pasistenkite nepykti ant artimųjų.

 

Vėžys – Būkite itin apdairūs ir atsargūs tvarkydami finansinius reikalus – šiandien galite nemenkai apsirikti ir to nepastebėti. Gilinkitės į tikruosius savo bei šeimos poreikius.

 

Liūtas – Galite kai ką svarbaus pražiopsoti. Tad neskubėkite, atidžiau klausykitės, įdėmiau stebėkite – tai metas, kai galite išgirsti nors ir kritiškų, bet naudingų dalykų. Venkite bet kokių ginčų su antrąja puse.

 

Mergelė – Galimi netikėti finansiniai apribojimai, jie laikini, tad geriau reikalų neskubinti, o palaukti geresnio laiko. Dalykinei veiklai nereikėtų skirti daug dėmesio – tai laikas, geras užsiimti nebent namų reikalais.

 

Svarstyklės – Diena sėkminga, vis dėlto kliuvinių daugės, ir jums padėti nebus lengva, jei elgsitės kaprizingai, būsite pernelyg reiklūs. Ši diena itin palanki bendrauti su vaikais ar rimtam pokalbiui su mylimu asmeniu. Nesistenkite atrodyti geresni nei iš tiesų esate.

 

Skorpionas – Nebūkite smulkmeniški, atleiskite kitiems jų klaidas. Palanku spręsti senus konfliktus darbe, taikytis su kolega. Dėl niekų nesipykite su mylimi asmeniu.

 

Šaulys – Nors jūsų galimybės išsiplečia, tačiau siekite labiau taikytis prie partnerių, sutuoktinio reikalavimų, mokykitės nepykti dėl jų pastabų, kritikos. Palanku pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

 

Ožiaragis – Netikėkite liūdesiu – tai tiesiog komplikuotas metas. Esate gana jautrūs ir perdėtai skausmingai reaguojate net į nežymius nesklandumus. Nepykite ant mylimo žmogaus: jis nekaltas, kad jums negera.

 

Vandenis – Prieš rizikuodami gerai apmąstykite savo realias galimybes ir mažiau pasikliaukite partnerių bei didelių žmonių dideliais pažadais, šauniais pasiūlymais. Tai gali būti tik reklaminis triukas.

 

Žuvys – Prasideda geros permainos jūsų veikloje. Gauti pasiūlymai bus naudingi. Palanku ieškoti tinkamesnės darbo vietos, kelti savus reikalavimus darbdaviui.

 

Šaltinis: vytautus.com