2008 m. lapkričio 5 d.

310 metų diena, 45 metų savaitė.

Saulė teka 7:29, leidžiasi 16:35. Dienos ilgumas 09:06.
Mėnulio fazė – priešpilnis.
Temperatūra – dieną +7 iki +9, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-5 m/s .
                     naktį +2 iki +4, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s .

Šią dieną 1959 m. pradėjo veikti pirmasis Kauno hidroelektrinės hidroagregatas.

Patarimas – Niekada nelaikyk tuščio butelio ant stalo, net trumpai. Nebus pinigų.

Nepamiršk pasveikinti – Elžbietą, Zacharijų, Audangą, Gelvydę, Florijoną, Elzę ir Vaižgantą.

Lapkričio 5 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Padrikai dirbami darbai retai būna sėkmingi. Jei nespėjate, dalies verčiau atsisakykite iš viso. Ir neliekite savo apmaudo ant niekuo dėtų šeimos narių!

Tauras

Nepuoselėkite itin didelių vilčių dėl naujosios pažinties perspektyvų. Turėtumėte išmokti džiaugtis ir mažais laimėjimais.

Dvyniai

Galite būti klausiamas patarimo, bet prieš atsakydamas labai gerai pagalvokite, kad nesugriautumėte savo, kaip žinovo, autoriteto. Vakare būsite gundomas išleisti dalį taip sunkiai uždirbtų pinigų.

Vėžys

Valdykite emocijas tvarkydamas reikalus. Jei norite iš karto pasiekti daug, pabandykite sulėtinti tempą, bet protingiau paskirstyti jėgas.

Liūtas

Nekaip prasidėjusi diena tolyn eis geryn. Puikus metas pasivaikščiojimams (po parduotuves – taip pat). Veikiausiai į jūsų rankas pateks būtent tai, ko jau ilgai ieškojote.

Mergelė

Jūs, žinoma, galite lengvai įveikti problemas ir vienas, bet dviese darbai einasi sparčiau. Neatstumkite bendraminčio. Vakare eikite į svečius ar pasikvieskite ką nors pats.

Svarstyklės

Jums vertėtų truputį prasiblaškyti. Buities darbais verčiau nė neužsiimkite – daiktai jūsų tiesiog piktybiškai neklausys ir taip ir taikysis išsprūsti iš rankų.

Skorpionas

Jūs visas pagautas susižavėjimo ir paniręs į savo darbus. Žinoma, tai puiku, bet vis dėlto nepamirškite, kad pats laikas įtempti vadžias ir sustabdyti pernelyg greitai šuoliuojančius arklius…

Šaulys

Laikykitės saugos taisyklių, ypač skubėdamas. Artimųjų poreikiai šiandien gali būti kur kas didesni nei paprastai. Saugokitės klastos – problemų gali rastis iš ten, iš kur mažiausiai tikitės.

Ožiaragis

Šiandien ne pati geriausia diena. Nesiduokite erzinamas. Vakarą paskirkite savo mėgstamiausios literatūros skaitymui ar muzikos klausymui.

Vandenis

Galite tikėtis rimto susirėmimo dėl principinių dalykų; patarti galima tik tiek, kad situaciją gali išgelbėti tik jūsų nuosaikumas ir gera savitvarda. Stenkitės nepersivalgyti – skrandis šiandien nėra jūsų stiprioji vieta.

Žuvys

Galimas daiktas, kad jūs einate klaidinga kryptimi. Dar kartą peržiūrėkite savo planus ir pakoreguokite tai, kas iš tiesų svarbu. Pernelyg didelis stabilumas šeimoje gresia virsti į nuobodulį.