2008 m. lapkričio 27 d.

332 metų diena, 48 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:11, leidžiasi 16:01. Dienos ilgumas 07:50.
Mėnulio fazė – jaunatis.
Temperatūra – dieną +6 iki +8, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 5-9 m/s, naktį  +5 iki +7, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 5-9 m/s .

 

1929 m. išleistas pirmasis laikraščio Vilniaus žinios numeris.

 

Patarimas – Jei užkliuvai kaire koja – lauk nelaimės.

 

Nepamiršk pasveikinti – Maksimą, Virgilijų, Skomantą, Girdvydę, Virgį ir Girvydę.

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 27 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Nieko nevertinkite, nekritikuokite, nesmerkite. Pamėkite tuos, kurie jums nepatinka, kurie apriboja, draudžia, kažko neleidžia suprasti, lyg būtumėte jų geri draugai. Tai vienintelis kelias į susitaikymą bei abipusį supratimą tiek su tėvais, tiek su viršininku ar draugais.

Tauras

Sunkus metas, tad neskubėkite daryti išvadų, taip pat valgyti, žadėti, pirkti, vairuoti mašinos, varyti iš namų sutuoktinio (ar mylimo žmogaus iš širdies). Neįtarinėkite, nepasiduokite kitų blogai nuotaikai. Diena skatins susirūpinti materialiniu stabilumu ir sveikata.

Dvyniai

Nepasiduokite pagundai demonstruoti savo pranašumą, šaunumą, užsispyrimą – šiuo metu turite elgtis kukliau, paprasčiau, ypač bendraudami su šefu bei kitais žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera. Ir nesistenkite perkelti ant kitų pečių atsakomybės naštos už savo ateitį – patiems reikia priiminėti atsakingus sprendimus.

Vėžys

Patartina niekur nepersistengti, likti nuošalyje. Pasaugokite asmenines paslaptis. Pasikliaukite nuojauta, nepasiduokite provokacijoms, susijusioms su slaptais meilės santykiais. Galite nukentėti ir užkritus svoriui. Ir neimkite į rankas brangių indų bei taurių – kai ką vertinga galite sudaužyti.

Liūtas

Nekurkite jokių – nei asmeninių, nei dalykinių – planų, nes jie žlugs. Beje, savo ketinimų nepasakokite kitiems – arba kažkas jūsų idėjomis pasinaudos anksčiau už jus, arba pakenks pavydu, intrigomis (be to, šiandien bus itin lengva nužiūrėti savo ateities sėkmę). Būkite dėmesingesni mylimam žmogui bei savo mažiesiems.

Mergelė

Kad ir kokius vertingus pasiūlymus išgirste, neskubėkite jais žavėtis, be to, dėl naujų sumanymų gali kilti nesutarimų šeimoje. Likimas dar pakoreguos jūsų ketinimus, planus – tikrai nebus taip, kaip šiandien nuspręsite. Galimi tam tikri veiklos apribojimai, tačiau tai išeis tik į naudą. Nepalanku kreiptis į aukštus, įtakingus asmenis.

Svarstyklės

Nors būsite optimistai, bet nesklandumų pakaks. Pavyzdžiui, paaiškės, ar asmuo, su kuriuo turite reikalų, yra patikimas, laikosi žodžio, ar draugai ištikimi. Netinkamas laikas pateikti pareiškimus aukštiems valdininkams, taip pat pretenduoti į aukštas pareigas.

Skorpionas

Nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu bei pagarba, nenorėkite daugiau, negu jums siūloma. Visai netinkamas laikas reikšti nepasitenkinimą mylimam žmogui ar sutuoktiniui. Nepalanku skolintis pinigų, imti kreditą, tvarkyti mokesčių reikalus.

Šaulys

Šios dienos patirtis vers suabejoti: ar tai, kuo užsiimate, yra jūsų reikalas, jūsų likimas? Saugokitės apgaulių skaičiuodami pinigus ar ką nors pirkdami. Viską tikrinkite, nebūkite patiklūs ne tik prekyvietėse, bet ir darbe – šefas itin greit pastebės jūsų klaidas.

Ožiaragis

Aplinkybės privers spręsti sudėtingas darbo problemas. Stenkitės viską daryti kuo geriau – šefas itin greit pastebės klaidas. Galimi nemalonumai per tarnybinį flirtą.

Vandenis

Tai įkvėpimo metas, kai norisi padaryti kažką nepaprasta bei nustebinti aplinkinius (ypač mylimą žmogų), tačiau to daryti nereikia. Galite susidurti su vaikų uždarumu, tačiau jūsų nuoširdumas juos atpalaiduos – jums gali būti patikėta didelė paslaptis, didelė baimė.

Žuvys

Dalykiniams reikalams tvarkyti, lemtingam pokalbiui su šefu ne pats geriausias laikas. Namuose ir darbe neskubėkite, kitų taip pat neskubinkite. Nieko neverskite elgtis prieš jų valią – susidursite su itin rimtu pasipriešinimu.