2010 m. Balandžio 20 d. Antradienis

110 metų diena, 16 metų savaitė. 

Saulė teka 06:08, leidžiasi 20:29. Dienos ilgumas 14:21. Jaunatis.

Oro temperatūra dieną +6 iki +8, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-2 m/s. Oro temperatūra naktį 0 iki -2, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Geriausias būdas padrąsinti save – tai padrąsinti ką nors kitą. (M. TVENAS)

Sveikiname – Gostautus, Eisvydes, Marcijonus, Agnes.

Dienos horoskopas:

Avinas – greičiau pavargsite, tad galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai. Pasaugokite asmenines, darbo paslaptis. Nedramatizuokite dėl galimų nesklandumų šeimoje: šiuo metu jie neišvengiami.

Jautis – šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Galimos finansinės apgaulės per toli gyvenančius žmones. Labai nepasitikėkite vaikais duodami pinigų.

Dvyniai – galima painiava, susijusi su jūsų veikla ir vardu, ir pats laikas ją išsiaiškinti. Tvarkydami finansinius reikalus nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs, neskubėkite sutikti.

Vėžys – padarysite išmintingai, jei dėl nieko nebūsite tikri, venkite žadėti, mažiau klausykite, ką kalba draugai, ypač jei reikalas susijęs su pinigais arba meile.

Liūtas – nepasiduokite įkalbinėjimams, nors ir galite būti verčiami apsispręsti. Ko gero, stigs teisingos informacijos, tikrų garantijų. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu ir rizikingo elgesio.

Mergelė – viskas bus gerai. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla, meile, santuoka.

Svarstyklės – netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Netinkamas laikas aiškintis meilės santykius su sutuoktiniu – gali paaiškėti, kad jums pagelbės tik skyrybos.

Skorpionas – susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti, atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską dar reikia patikrinti.

Šaulys – kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite, nes jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas.

Ožiaragis – nesiaiškinkite meilės santykių, mažiau klausykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų. Prastas laikas ir finansinėms avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte.

Vandenis – jei jūsų darbas susijęs su pinigais ar informacija, jei prekiaujate elektros prekėmis, ši diena gali suteikti ir nemalonių staigmenų.

Žuvys – kritinis laikas. Kad ir kas nutiktų, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių. Beje, mokėjimas bendrauti šiandien itin padės. Tik nemėginkite ko nors papirkti pinigais.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}