2010 m. Lapkričio 18 d. Ketvirtadienis

322 metų diena, 46 metų savaitė.

Saulė teka 07:52, leidžiasi 16:14. Dienos ilgumas 08:22. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +6 iki +8, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas rytų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +7 iki +9, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietryčių, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Mums lieka tik meilė, kurią išdalijam kitiems. (E. Hubardas)

Sveikiname – Salomėjas, Ginvydus, Ginvydes, Otonus, Romanus, Otus.

Šiandien: Latvijos nepriklausomybės diena. Pasaulinė filosofijos diena..

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Rytas bus sudėtingas. Pasinaudokite jums siūloma pagalba, tarpininkavimu, bet ir patys pasistenkite, nesėdėkite sudėję rankų. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas.

Tauras – Ryte galite patirti, kad keblumai, problemos nesibaigia. Tačiau jau antrą dienos pusę viskas keisis – vakaras bus puikus. Šiandien labiau seksis tiems, kurių veikla priklauso nuo kolektyvo, partnerių.

Dvyniai – Diena puiki spręsti finansines problemas, tvarkyti draudimo reikalus. Finansiniai pasiūlymai iš užsieniečių nenuvils, tiesa, neskubėkite sutikti.

Vėžys – Ypač ryte bus svarbu prisiminti, kad esate mylimi ir vertinami, nes būsite linkę pastebėti ir sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi, o pastabas ir priekaištus. Vakaras labai palankus romantiškai kelionei, meilės pasimatymui.

Liūtas – Rytmetį bus svarbu viską daryti atidžiai, atsargiai, būti apdairesniems visuomeniniame transporte (galimos vagystės ar kontrolė) arba vairuojant nuosavą automobilį. Verta priimti dalykinius pasiūlymus, gautus antrą dienos pusę.

Mergelė – Ryte būkite atsargesni ką nors žadėdami, įsipareigodami ir bendraudami su sutuoktiniu. Po pietų tinkamas laikas viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams, susitikimams su partneriais, rėmėjais.

Svarstyklės
– Laukia neabejotinas pasisekimas. Šiandien jums tikrai nebus lygių! Drąsiai pakovokite už savo teises ir interesus – ne tiktai darbe.

Skorpionas
– Antrą dienos pusę spręskite finansines problemas, pirkite vertingus daiktus ar dovanas artimiesiems. Vakaras palankus surengti vakarėlį draugams.

Šaulys – Gera diena tvarkyti reikalus, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti pažintis. Ryte būkite apdairesni vairuodami automobilį, pasirašinėdami dokumentus, skaičiuodami pinigus. Žavus vakaras: netikėtai galite patirti naujus jausmus, bet neskubėkite apsispręsti.

Ožiaragis – Atsiveria didelės galimybės ir darbe, ir jausmų srityje. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi ir padaryti kai ką svarbaus, nepaprasto. Tiesa, iki pietų nederėtų priimti jokių sprendimų. Vakaras itin palankus viešnagei ar svečiams priimti.

Vandenis – Tai, kas šiandien įvyks, bus naudinga jūsų ateičiai. Su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu į vadovybę derėtų kreiptis po pietų.

Žuvys – Pirma dienos pusė palanki darbo reikalams tvarkyti. Antrą dienos pusę laukia permainos. Ateis pagalba iš senų draugų, žmonių, kuriems kažkada esate padarę gera.

 

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}